Romák, cigányok, melyik megnevezést kedvelitek jobban a kettő közül? Kívülálló melyiket használja?
Nem az a rasszista, ha cigánynak vannak nevezve a cigányok, hanem a kontextus meg a szöveg hangulata. A "nekik magas használni ezt az oldalt" meg a buckalakózás meg mindennek az alja.
Az érintettek véleménye érdekel, nem az olyan komplexusos gyökereké, mint akik a hasonló beköpéseket írják.
Annyit magamtól is leszűrtem, hogy PC kifejezésként a romát kezdték el tolni a nem romák, és hogy ennek ellenére a romákat többször használják a cigány szót magukra. De ez csak az, amit külső megfigyelőként láttam, és nem is feltétlenül reprezentatív létszámban, ezért is akartam belső véleményt.
O engem nem érdekel hogy,hogy szólítanak egyébként nem értem hogy néhányan miért gondolják hogy ha egy cigányt le cigányoznak az sértő ember ez a megnevezésűnk mind a magyarnak a magyar
szemelyszerint mindig jót nevetek magamban mikor valaki leciganyoz és azt hiszi hogy "na most jól megmondtam neki,,és azt hiszi hogy vérig sèrtet na ijenkor gondolgidok el hogy most mi van ezt sértésnek kellene vennem vagy mi és tovabb álok.megertem hogy vannak ojan cigányok akiket még a cigányok is utalnak szemelyszerint enis ismerek ojat akit ki nem állhatok a viselkedése miatt de többet ismerek ojat akit kedvelték és jó barátoknak mondhatom őket .
#18 szerintem a valódi gond az, hogy a semmirekellő is tökéletesen játssza a jó embert. Ez nagyon szokatlan átlagemberek közt, és csomóan pillanatok alatt bedőlnek nekik, aztán csak akkor eszmélnek fel, amikor tényleg kénytelenek. Elveszett testvéreink (én most mondom, hogy magyar vagyok) sajnos a tökélyig fejlesztették a megtévesztést, szívből és őszintén képesek valótlan dolgokat tudatni. Nem csak velem, veled is. Nyilván tökéletesen érted, mit mondok.
Erre próbáljunk meg megoldást keresni, lehetőleg mindenki számára megfelelőt, miközben a számunkra megfelelőt se tudjuk összeállítani! Komolyan, ez lesz, ez marad?
Reményeim szerint kellő tisztelettel képesek leszünk oktatni egymást számunkra alap dolgokra, időt nem sajnálva, békétlenségünket másnapra újra kíváncsiságba fordítva, idióta fenyegetőzést abbahagyva.
El tud jönni az az idő, amikor csak a rátok jellemző értékek maradnak a szemünk előtt. Lépésenként el tudunk jutni oda.
Nem mostanában lesz, de akinek ennyi kedvét szegi, az nem érdemli meg, hogy a gyermekeire és az unokáira gondolhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!