Miért nem szeretnek visszaírni legtöbben idegeneknek? (Messengeren, Instagramon pl)
Javonta egyszer talán visszaírok egy idegennek, de naponta öt idegen embert általi megkeresést már ignorálom.
Nem szeretek vadidegenekkel irogatni.
Nem neten szeretnék ismerkedni, és a tinikori énemmel ellentétben (nem beszólásként, csupán akkor bírtam az ilyent, most már fáraszt) nincs is kedvem idegenekkel írogatni.
Illetve, közösségi oldalakon, 1 kivétellel (Tumblr), sosem ismerkedtem, mindig fórumokon, sztáros oldalakon, és csak akkor váltottunk platformot, amikor már kellően bíztunk is egymásban.
Ha van rá ok, hogy beszéljünk, pl üzletelünk, tehát egy hirdetésre írt,
Akkor természetesen visszaírok. Ha nem számítok az üzenetre és nincs benne leírva miért keresett (elhagyott pénztárcát adna vissza, vagy beajánlja egy diákját vagy valami), akkor nem válaszolok. Néha unatkozom és szórakozgatok ilyennel, de nem áll érdekemben idegenekkel beszélni. Van elég barátom, van párom, nem kell több random ember az életembe. Ha élőben úgy alakul, nyitott vagyok új barátokra, de annyira nem, hogy válaszoljak egy idegen ember üzenetére.
Miért írsz idegeneknek?
Én szoktam mostanában, de mindet üzleti okokból. Albit keresek így sokaknak írok.
Mert aki random irkál idegeneknek, és még el is várja, hogy válaszoljanak, az beteg. Az ilyen üzenet nem "normális üzenet".
Mindenképp gyanakvásra ad okot.
Döntsd el, hogy mit akarsz, társat vagy barátokat, és próbálkozz annak megfelelő felületeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!