Milyenek a gyári munkásszállók?
Figyelt kérdés
Tudom hogy mindegyik mas, de ugy altalaban milyenek? Tudtok valamit errol?
Hanyan vannak egy szobaban, egy idoseket tesznek e egybe, milyenek a korulmenyek. Elheto e egyaltalan. Minden erdekel
2023. márc. 17. 21:30
1/3 A kérdező kommentje:
Van aki azt mondja kb olyanok mint a hajlektalanszallok, lopnak stb.
Felek, hogy elso nap ellopnak minden ruham pl. Nem tudok semmit..
2023. márc. 17. 21:31
2/3 anonim válasza:
Pont amit felsoroltal.
A nagyon rossztol a nagyon joig barmi lehet. De csak a minimalis kenyelemre szamits.
3/3 anonim válasza:
Én voltam már ilyenen, de az nagyon durva volt. Ott nem a hűtőből lopták ki konkrétan a kajádat, hanem vitték az egész hűtőt. Csótánybogarak mindenhol, tele mindenféle emberrel, zajonganak, sörszag, csapkodják az ajtót. Konkrétan úgy ébredtem fel reggel, mint aki örök életében erre várt volna. Összecsomagoltam, és soha többé nem mentem oda. Persze ez nem mindenhol ilyen szerintem, de ez nagyon durva volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!