Erős Antónia vagy Szellő István a szimpatikusabb számodra?
Figyelt kérdés
Mint ember vagy mint híradós vagy mint bármi :) Bármilyen szempontból2023. márc. 15. 22:48
11/18 anonim válasza:
Szellő képtelen összefüggésében értelmezve felolvasni egy mondatot. Totál taglalatlanul vagy rosszul taglalva hangsúlyozza a mondatrészeket. Ezért kapja a milliós fizetését. Vicc.
12/18 anonim válasza:
11
Azt is tegyük hozzá, hogy a "megfojtotta, feldarabolta" típusú híreket is somolyogva olvassa. Meg folyton izeg-mozog, ez is idegesítő.
13/18 anonim válasza:
Imádom amikor Antónia bűnügyi híreket olvas és olyan kifejezéseket használ, mint "...rács mögé került...", vagy "...kattant a bilincs a csuklóján...", vagy "...bilincsben, vezetőszáron vitték..."
Olyan dominás ilyenkor.:)
15/18 anonim válasza:
Szellő!
Antóniának nem tetszika hangja, megjelenése stb
16/18 anonim válasza:
Komolyan azért lettem lepontozva, mert két ember számomra nem szimpi? Mi ez a véleménynácizmus?
17/18 anonim válasza:
Mind a 2-vel találkoztam már. Nagyon jó fejek és közvetlenek.
18/18 anonim válasza:
Antóniával többször találkoztam már, nagyon kedves és közvetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!