Egyedül megéri Pestre költözni?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 17:21
11/23 A kérdező kommentje:
Nem ritkák a fél milliós albérleti árak sem + rezsi.
Normálisak ?:) Mondjuk ezeket gondolom a külföldieknek adják ki, vagy az influencereknek.
2023. márc. 15. 17:43
12/23 anonim válasza:
"Van félretett lóvé albérletre, de elfogy az hamar" Amíg nincs munka addig ne.
13/23 anonim válasza:
#11 Na igen, azok már tényleg elég extrém albérlet árak. Azokat már csak a gazdagok bírnák finanszírozni.
14/23 Hans Pötterman válasza:
Igazából a felsoroltak közül bármelyik város sokkal jobban hangzik mint Pest.
15/23 anonim válasza:
Szobat berelj egy tobbszobas lakasban!
Ne ingatlanirodshoz fordulj,hsmem facebookon keresgelj: szobat keresek,szoba kiado,lakotars budspest stb stb
16/23 anonim válasza:
#15 Szoba az lottó. Meglophatják.
17/23 anonim válasza:
Ha nincs egy nagyon erős fizetésed meg egy stabil munkahelyed ott szerződéssel akkor egyedül nem érdemes szerintem, bár biztos meg lehet oldani, csak nem biztos hogy egy jobb helyzetbe kerülsz mint amiben most vagy. Problémák ott is lesznek. Nem tudom milyen dolgok történtek Debrecenben, ami miatt nem szívesen maradnál, de ha emberekhez köthető, akkor amiatt nem érdemes "menekülni", ahogy az előttem lévő is fogalmazta. Vannak Debrecen környékén is jó helyek amiket megpróbálhatsz (Hajdúszoboszló, Hajdúböszörmény,Nyírség,Józsa stb...) és akkor közelebb leszel az ismerősökhöz ha ez szempont, mégis új helyen leszel, és az albérlet árakat is lehet, hogy könnyebben tudnád akár egyedül is fizetni. Pesten is lesz sok fura alak, a magány bárhol ugyanúgy megtalál, rossz emberekkel ott is ugyanúgy találkozhatsz, meg nehézség is ugyanúgy lesz, szóval emberi tényezők miatt szerintem ne menj pont oda, kivéve ha a konkrét biztonságod van veszélyeztetve vagy ilyesmi.
18/23 anonim válasza:
Plusz ki tudja, milyen barmokkal kell együtt élni. Koszosak, hangosak, megeszik a kajád...mind volt már...
19/23 anonim válasza:
De legyetek pozitívak! Az is lehet hogy jófej lakótársak lesznek. Ezt nem lehet előre tudni. :D
Egyedül azért para lenne nekem Pest.
Én a párommal költöztem fel szeptemberben. Én szeretem. De azért igy sokkal másabb mint egyedül. Mindenesetre itt szerintem aki keres talál, munkát is, társaságot is hamar. Progi mindig van.
20/23 anonim válasza:
Nem kockáztatnék 19. Lehet ez is de az is. Egy mindenlében szerencsétlen ember inkább a barmokat kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!