Hogyan buktatok le a szüleitek előtt a dohányzással?
Hány évesek voltatok akkor?Nem volt kellemetlen?
Félreértések elkerülése érdekében nem vagyok se tini aki lebukott és szülő se vagyok, szimplán csak érdekel a dolog.
Én nem lebuktam, hanem szimplán elmondtam nekik, olyan 16 lehettem akkor. Nem örültek neki nyílván, de azt mondták hogy nem csodálkoznak rajta, tekintve hogy a családtagok nagy része is dohányos.
Mondjuk nekem kifejezetten jó kapcsolatom volt a szüleimmel amúgy is, mindent meg tudtam velük beszélni tiniként is. Így utólag mondjuk szerintem azért sem lehettek meglepődve mert feltünhetett nekik hogy gyorsabban fogy a cigi mint addig:) Tehát lehet hogy a vallomásom előtt is tudták. A tágabb család később tudta meg mondjuk, a szüleim kértek hogy ne mondjam el, a felesleges aggódásuk miatt. Végül nekik is elmondtam, igaz hogy évekkel később, már felnőttként. De ők se csináltak semmi problémát belőle.
15-6 körül voltam. Nem volt nagy sztori, tekintve, hogy nayám mosta a ruháimat és akkoriban még nem ceszte szét a COVID a szaglásunkat, gyakorlatilag esélyem sem volt:D
Ő évekkel korábban megmondta, hogy ha rászokok a dohányzásra, akkor nem kapom meg azt a havi 2ezer forint zsebpénzt.
És anyám egy velejéig őszinte és tisztességes nő.
Úgyhog ytényle gnem kaptam onnantól zsebpénzt:D
De pár hónap múlva felülvizsgálta az ügyet és mivel nem voltam füstszagú, újra megnyiltak a pénzcsapok:D Úgyhogy ennyi volt a dohányos karrier:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!