Hogy reagáltak a szüleitek amikor megtudták hogy cigiztek?
Én amikor anyának elmondtam, annyit mondott, hogy nem örül neki, de nem is fogja tiltani, mert úgy is cigiznék, csak akkor a tudta nélkül.
Apának meg amikor elmondtam, kiszaladt a kocsijához és behozott nekem egy doboz cigit. :D
14 éves koromtól cigizek, és 15 voltam amikor elmondtam. Most 18 vagyok.
Már csak édesanyám élt amikor bevallottam. Azt mondta hogy nem örül neki, de tisztában van vele hogy nem tudja megtiltani, egyrészt már 18 éves voltam, jogilag felnőtt, másrészt ő is dohányzott, nem akart kettős mércét felállítani hogy neki szabad, nekem nem. Megkért hogy előtte ne dohányozzak, hogy neki ne kelljen látnia ahogy ártok az egészségemnek. Körülbelül egy évre rá hozzászokott annyira a gondolathoz, hogy már szívhattam előtte is.
32N
Anyu azt mondta hogy navérgre hogy elmondtam. Tehát joval előbb tudta.
Apu megkepődött.
Egyik se bántott érte
Szülő vagyok.
15 évesen mondta el a gyerekem, hogy cigizik. Sem akkor, sem most nem örülök neki, hogy dohányzik, annak viszont igen, hogy elmondta.
Én 12 voltam, mikor először beleszívtam. Anyának rögtön elmondtam. Nem szoktam rá, az volt az első és utolsó is. Nem mondott semmit rá, mert szerintem érezte, hogy csak kíváncsiságból csináltam, és mondtam neki, hogy több nem kell.
16L
15 voltam mikor rászoktam.
Nagymamám nevelt, hú nagyon mérges volt, de elfogadta.
Édesapám is cigizett, nem örült ő sem, de inkább megkínált.
Most vagyok 36 éves, nő és édesanya.
Lányom 11 éves, remélem nem fog cigizni, de ha igen, akkor sem harapom le a féjét, hisz én a mai napig szívom.
13 voltam, mikor elszívtam három szálat.
Aznap elmondtam apának, de kb annyi is volt. Másnap azt hittem, meghalok, úgy fájt a fejem, meg folyamatosan hányhatnékom volt, úgyhogy köszi, nem az én világom :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!