Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor voltál legközelebb a...

Mikor voltál legközelebb a halálhoz?

Figyelt kérdés
Az a durva hogy szerintem sokkal többször voltunk/vagyunk közel hozzá mint azt sejtjük
2023. márc. 11. 18:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

#8 én pár hónapja kezdtem lovagolni, de ezek a storyk nagyon megijesztenek, az edzőm is mesélte, hogy kb. nincs testrésze, ami ne tört volna már el eséstől…eléggé elbizonytalanít, hogy megéri-e csinálni😅

Nekem halálkozeli élmény talán az volt, mikor snowboarddal estem és beütöttem a fejem meg eltört a karom. Bár elájultam, így igazán nem volt halálfélelmem, mikor történt.

2023. márc. 12. 06:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Szívritmus zavar jön elő időnként,hát az utóbbi két hónapban párszor azt hittem nem élem meg a reggelt.Halálfélelem,pánikroham kíséretében össze-vissza vert a szívem.
2023. márc. 12. 07:10
 13/13 anonim ***** válasza:

#11 a legnagyobb jó szándékkal mondom, hogy ez egy olyan dolog, amit mindenkinek magának kell eldöntenie.

Túlzás nélkül életem legszebb emlékeinek jókora részét terepek, lovas sikerélmények (pedig nem versenyeztem sosem) teszik ki, mégis abba kellett hagynom pár éve. Hosszú történet, off-topic is lenne itt, szóval csak annyit, hogy nekem már a fizikai egészségemre ment rá (bár más is volt), és az akkoron már csak hobbizás így nem érte már meg, pedig a mai napig hiányzik.

Ismerek olyant, aki komolyabb gondokkal is lovagol a mai napig, de neki ez az élete. Nekem csak egy szelet volt.

Szóval ennek tényleg a saját döntésednek kell lennie.

2023. márc. 16. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!