Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol találhatnék mentort...

Hol találhatnék mentort pénzkereséshez?

Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 12:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Érettségit letetted már? (Lehet, hogy írtál erről valamit korábban, akár vissza is térhetsz az ismétlés kedvéért.)

Én is "álmodoztam" ilyen szinten anno 21 évesen nő létemre. De az már az "ősidőkben" volt valamikor...

Talán nem lehetetlen egy vállalkozás működtetése, de szerintem viszonylag bonyolult folyamat. (Engem teljesen érthetetlen okokból próbálnak lebeszélni erről.)

Nekem az a bökkenő, hogy irreálisak az elképzeléseid. "Nem pici nyereségszomjam van". (Írod ezt.)

Ha lehet, a törvénybe ütköző cselekedetektől óvakodj! Szerintem a lakóterületileg illetékes jogi segítségnyújtó osztály fog esetleg építő jellegű tanácsokkal ellátni.

Munkaügyi központot meglátogattad már? Írtál erről korábban? Foglalkoztatási osztállyal tartod a kapcsolatot? Regisztráltál?

2023. márc. 22. 04:38
 22/25 A kérdező kommentje:

Még nem láttam gazdag embert alkalmazottként dolgozni,vagy hogy bármelyiknek lett volna főnöke.

Az orvosok jól keresnek,legjobb példa.

De egy Audi A7 számomra nem siker.

Egy átlag szegény számára az.

Megelégszik a kevéssel.

De nekik sincs főnökük.

Ha lelépnek,vége a világnak.

Őket sem irányítja senki,van befolyásuk.

Nem mer nekik senki dirigálni.

Nem hiszem hogy 10 évig tanult volna bármelyik is.

Huszon valahány évesen akinek Lamborghinire futja az fix,hogy valami jót csinált,de nem az iskolapadban.

És vannak ilyenek.

Nyilván ritka,de valamit jól csinálnak.

Nem azért írom,mert nekem kellene egy Lamborghini mellesleg.

Csak úgy.

Egy gazdag ember fix hogy nem az ébresztőóra hangjára kel,hogy mehessen a főnöke tökeit nyalni.

2023. márc. 22. 11:06
 23/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, te dolgoztál már... valaha?:D

Szerinted egy légiutas irányító havi nettó 2 milláért, vagy egy szoftverfejlesztő havi nettó 1 milláért az a főnöke tökeit nyalja?:D

Értem én, hogy neked nem siker az sem... csak az a gond, hogy eddig csak azt tudtad elmondani, hogy mi NEM siker, azt még nem, hogy mi az.

Pedig a céljaid elérésében az első lépés az lenne, ha meghatároznád a céljaidat.

Azt már értjük, hogy alkalmazott nem akarsz lenni. Oké, tehát valamilyen magánvállalkozást akarsz.

A drága kocsi nem minősül üzleti célnak, az csak a végeredmény.

Mekkora az a havi jövedelem amire már sikerként tekintesz?

Akárhogy is, előre szólok: ahhoz, hogy pénzed legyen, dolgoznod kell. A sültgalamb nem fog a szádba repülni. Persze, ha van egy gazdag felmenőd aki rádhagy mindent, akkor oké, de minden más esetben dolgoznod kell.

2023. márc. 22. 11:12
 24/25 A kérdező kommentje:

Mentor alatt valaki olyasvalaki re gondoltam,aki már elért ezt és azt,és csak tudást adna át.

Nem egy sima átlagos vállalkozóra.

Sztem 10 millió euró/hó már nem rossz.

2023. márc. 22. 17:18
 25/25 A kérdező kommentje:
Más vagyonára nem fáj a fogam.
2023. márc. 22. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!