Hogyan kereshetek gyorsan pénzt kiskorúként? Kb egy héten belül? Legalább 6000 kéne.
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 11:31
2/7 anonim válasza:
Hát,mindenképpen munkával,ha már meg vagy 16 éves.
Ha nem én kötnék üzletet szülőkkel,régen is azt csináltam.Pl tavasszal anyám helyett végig mostam az összes ablakot szépen,kaptam érte egy 10-est.Abból vettem magamnak számítógépre játékot. :D
Néha ruhát is,hiába vették volna meg nekem így jobban esett.Plusz unatkoztam.~
3/7 anonim válasza:
Elmúltál már 16?
Ilyen rövid időn belül kb. az a reális, amit a 2-es ír....
Hosszabb távon lehet kerti munkát vállalni, fűnyírást, kutyasétáltatást, ilyesmit is...
4/7 anonim válasza:
A semmiből egy héten belül 6 ezret nagyon sehogy.
5/7 anonim válasza:
Vegyél valami jól helyrehozható izét ronda állapotban, ha úgy látod, hogy fogsz rajta egy hatost eladáskor! Nyilván kell egy ős, aki jó tervnek látja ezt, és ad rá kölcsön... :) Egyszerűbb nem is kell ennél.
7/7 anonim válasza:
4 kg tiszta vörösréz. 1500/kg
12 kg sárgaréz.
Bár úgy tudom a méh telepen 18 alatt senkitől sem vesznek át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!