Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ennyire irigyek a magyarok?

Miért ennyire irigyek a magyarok?

Figyelt kérdés
A taxis áremelésről jutott eszembe. Olyanok vannak kiakadva rajta akik igénybe sem veszik a szolgáltatást. De szerintük rohadjanak meg. Fogalmuk sincs róla mennyi munka van abban, hogy tényleg jól keressen vele az ember. A párom taxizik, alap hogy minden hétvégén du 6- reggel 7-8ig tolja, amíg van fuvar. Hétköznap szintén folyamat kint van, 2 hétköznap estéje szabad. Ennyi erővel az ácsokra is rá lehetne szállni, mert sokszorosát keresik mint egy tanár...
2023. márc. 6. 10:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#9 - "aki utál dolgozni, elmegy taxisnak" - - ja :D heti 60-65 órát vezet, 90 százalékban éjjel. Én heti negyvenet dolgozom kényelmesen, szabadok a hétvégéim (neki nem) , de a sok pénzt ő keresi, nem pedig én...
2023. márc. 6. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Amikor taxis voltam egyetlen jó dolog volt benne, hogy szinte minden éjjel volt olyan csaj aki kizárólag azért ült be a taxiba, mert be akart gyorsan pasizni. Ha hátra ült, akkor nem is próbálkozott az ember.

Viszont ha előre ült, akkor sínen volt a dolog....

2023. márc. 6. 18:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem irigyek, csak az van, hogy míg pl. az ételfutárok, meg igazából bárki KATA-s tevékenységét korlátozták, addig a taxisok továbbra is számlázhatnak cégeknek. Elég sok céges fuvar van, akik a városban 10 és reggel 6 közt kezdenek vagy végeznek, azok velük mennek. És ez nyilván sokmindenkit felhúzott.

Nekem kettő hétköznap estém se szabad, hétvégém meg szinte soha, és szezonban 90+ órát is lehúzok egy héten. Egyszer vettem igénybe taxit, akkor is megpróbált átbaszni az illető, a reptérről a Nyugatihoz kértem, hajnalban, a Nyugati mellett lakom, de átbaszható vidékinek nézett, akkor esett le neki, hogy nem vagyok az, mikor a Lágymányosin megkérdeztem hajnal háromkor, hogy mégis miért erre megyünk? Halál lazán válaszolta, hogy Budapesten ez a leggyorsabb út. Mondom több, mint 10 éve itt élek, tudom, hogy mi a leggyorsabb út, ez nem az, tegyen ki most. Inkább megvártam az éjszakai buszt. Elhiszem, hogy a te párod nem ilyen, de sajon nagyon sokan meg de. Ezért van ilyen rossz véleménnyel a többség a taxisokról, és nem, nem irigyek, bármely vendéglátós, vagy EÜ-s lehúzza ugyanazt az óraszámot, szerinted rájuk irigyek? Az egyetlen dolog, ami miatt irigy tudok lenni a taxisokra, az az érdekképviseletük, meg az, hogy mennyire Szent Tehénként kezeli őket a kormány.

2023. márc. 7. 02:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Volt nekem is taxis ismerősöm.

Egy belvárosi és az Árpád-hídnál található droszton olvasgatta, aludta át a napot, - aztán mosolyogva hallgattam végig, amikor nap mint nap arról panaszkodott az ismeretségi körében, hogy "Nincs fuvar! Nem megy az üzlet!"

-Nem tudott arról, hogy számolatlan alkalommal látom, milyen véres verejtékkel küzd az utasokért. Alvásért én sem fizetnék...

A kocsiban lakott, - még budira is azzal járt, - de az üzlet nagyon nem ment... :)

Aztán azt már nincs is túl sok kedvem részletezni itt, hogy a rádión milyen szinten kartelleztek az éjszakában, - előre lebeszélték rádión, hogy kit, miért nem óhajtanak elvinni, ill. mennyire húzzák le őket, ha mégis...

Taxisnak olyan ember megy, aki képtelen alkalmazkodni bármilyen szinten bárkihez is 20 percnél hosszabb idő távlatában.

2023. márc. 7. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de a taxisok nagyobbik része egyszerűen bűnözésből él!!

Aki meg azt hiszi, hogy nincsenek megmókolva a taxiórák az a Piroska és a farkast is simán elhiszi.

(Egy volt taxis.)

2023. márc. 7. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!