Nyilván inkább az 1-est, de ez így kevés infó. Tartson rendet maga körül, ne cigizzen a lakásban, ne bulizzon/hangoskodjon, fizesse a lakbért és ne akarjon rámhajtani – nagyjából ennyi a lényeg. Az tökmindegy, hogy hogy néz ki.
2023. márc. 5. 12:30
12/28 anonim válasza:
Nem ertem ezeket a kérdéseket, eskü :D
2023. márc. 5. 12:33
13/28 anonim válasza:
1-est.Utálom a bagósokat,meg akinek be nem áll a szája.
2023. márc. 5. 12:55
14/28 anonim válasza:
Ennyit számít a dohányzás? Pedig érdekes, a barátnőim közül az összes diplomás dohányzott. Orvos, állatorvos, gimis tanár, ügyvéd,...mind.
2023. márc. 5. 14:17
15/28 anonim válasza:
Az anyagi stabilitásról még mindig nem írtál kérdező. Meg értem, hogy bejön az 1., de akkor is jó lesz vele, mikor 2 dugás után offol, és hordja haza a csajokat? >:)
2023. márc. 5. 14:19
16/28 anonim válasza:
Akik szerint lakótársak d.gnak, azok melyik amerikai sitcomban élnek? Gondolom otthon anyukával fantáziálgatnak ilyenről.
2023. márc. 5. 15:07
17/28 anonim válasza:
16. A kérdező szerinted véletlenül írta: jól néz ki, 25 éves, sportos? >:)
2023. márc. 5. 15:12
18/28 anonim válasza:
Nyilván azért írta ki, mert gondolta hogy lesz olyan idióta mint te, aki ráugrik. Lett is.
2023. márc. 5. 15:16
19/28 anonim válasza:
"Szóval 1 sör, 1 cigi nem egyenlő a piás láncdohányossal, bár megértem, hogy sokakat zavar, mert gondolom az apjukra emlékezteti őket."
Egyrészt apukám sem csinál ilyesmit, másrészt meg engedtessék meg, hogy ne akarjak a lakókörnyezetemben dohányfüstöt.
Költözz te össze a dohányossal akkor.
2023. márc. 5. 15:20
20/28 anonim válasza:
"Ennyit számít a dohányzás? Pedig érdekes, a barátnőim közül az összes diplomás dohányzott. Orvos, állatorvos, gimis tanár, ügyvéd,...mind."
Ügyvéd vagyok, és nem dohányzom.
Sőt, több ügyvéd ismerősöm sem. Nem mondom, hogy senki, de sokan nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!