Mit választanátok?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, diákmelózom is egyetem mellett. Akadt azonban egy olyan ösztöndíj lehetőség, hogy részképzés keretében kint tölthetnék külföldön 5 hónapot. A sulival össze tudnám egyeztetni. Azonban a munkám is nagyon szeretem, de ebben az esetben fel kéne, hogy mondjak és nem biztos, hogy visszavennének. Az ösztöndíj által egy álmom válna valóra, azonban a munkám is félek elhagyni.2022. nov. 24. 20:27
1/4 anonim válasza:
Lesz másik munkád, szerintem válaszd az ösztöndíjat.
2/4 anonim válasza:
Az ösztöndíj az egy vissza nem térő alkalom. Én azt választanám. A munkáltatóval pedig elmondanám, hogy ha visszajöttem szívesen dolgoznék újra náluk.
4/4 anonim válasza:
Te magad írtad, hogy álmod válna valóra az ösztöndíjnak hála, tényleg ne hagyd ki és válaszd ezt. Ilyen alkalom az életben alig adódik, ne szalaszd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!