Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mást is irritálnak az angolok?

Mást is irritálnak az angolok?

Figyelt kérdés
Nem tudom, de olyan undorító személyiségeik vannak sokszor. Arrogánsak, nagyképűek, leereszkedők, ugyanakkor úgy be tudnak sértődni ha görbe tükröt mutatsz nekik, hisztiznek.
2023. márc. 1. 22:32
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
68%
Ja és USA-n belül se mindegy, hogy egy nagyvárosba vagy egy kis vidéki városba, illetve Trumpista vagy demokrata területre költözöl... én legalábbis ezeket számításba venném a világnézetem és politikai álláspontom szerint. A jobbereket és a konzervatívokat nem bírom, Debrecen is azért ilyen szar: itt mindenkit kinéznek, aki nem tartja magát a cívis "elvárásokhoz", és természetesen egy cívis is tökéletes, ők sem ismerik be a hibáikat. 10-ből 8 fidesznyik, elég csak a népszavazási eredményeket megnzéni. Ha kilógsz, az csak azért, mert te bevándorló migráns, LMBTQ vagy zs* vagy szerintük...
2023. márc. 3. 17:37
 42/50 anonim ***** válasza:
0%
Múltkor is átfutottam a debreceni belvárosi dupla zebrán napközben, mert már pirosra váltott. Erre egy vén f@.. konzervatív fidesznyik öregember hátrafordult, végigmért és elkezdett fintorogni... a nyomorék. -.-'
2023. márc. 3. 17:45
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja ha te ilyen verekedos meg pofanveros kozegbol jottel akkor nem csoda hogy nem olyan angolokkal talalkozol akik nemcsak kulturaltak hanem kedvesek is. nalunk se az anyazas se a birkozas se a pofan veres nem volt divatban, akikkel mi erintkezunk pofanveres helyett inkabb pl egy jo angol konyvrol vagy filmrol, lakaskulturarol etelekrol szoktunk beszelgetni. mi nem erintkezunk olyanokkal akiknel az anyazas hetkoznapi dolog.
2023. márc. 4. 10:54
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
en Dunantulon eltem egy nagyvarosban ott jartam iskolaba is. az orszag keleti es nyugati resze kozott oriasi a tavolsag. Lehet jobban jarnal ha pofonveresek helyett kicsit kulturalodnal ne adj isten olvasnal vagy belekukkantanal az angol epiteszetbe, tortenelembe esetleg szepirodalomba mert ha folyekony az angol tudasod olyan dolgokat lathatsz es nezhetsz meg amilyeneket mas nyelven nem ersz el. az angol szepirodalom csodalatos, nekunk 2000 nel tobb konyvunk van ennek kb a 3/4 resze angol a tobbi pedig magyar. ha viszont ezek a dolgok teljesen tavol vannak toled akkor mindig olyan nepekkel hoz majd ossze a sors akiknel lehet anyazni. ne haragudj de nem arra utalnak a kerdeseid meg a valaszaid se hogy kulturalt csaladban es kozossegben nottel fel. de elkezdeni barmikor lehet a muvelodest - persze annak akit ez erdekel.
2023. márc. 4. 11:03
 45/50 anonim ***** válasza:
67%
42 es az oregember kozolte veled hogy o "fidesznyikes", leallt veled eszmet cserelni a zebran a piros lampanal? erdekes emberek jottek itt ossze ugy latom. en semmilyen "nyikes " nem vagyok de en is elhuzom a szamat ha valaki paraszt modon viselkedik es rohangal a piros lampanal.
2023. márc. 4. 11:05
 46/50 anonim ***** válasza:
50%
Pont azért írtam, h dupla zebra, mert a közepénél jártam, amikor pirosra váltott. Nem fogok a villamossínek között ácsorogni, így teljesen józan dolog volt àtfutni. Ez Pesten mindennapos, és nem fintorognak az emberek. Csak Debrecenben vannak ilyen önjelölt sznob igazságosztók, akik mindig beleütik az orrukat a másik dolgába és minősítgetik ezt... nos, aki köztük szocializálódik, annak ez fel se tűnik, nekem viszont igen. Remélem te meg a villamossínek között maradtál volna inkább, hogy ne "paraszt módon" rohangálj. A parasztok a debreceniek, nem én.
2023. márc. 4. 12:19
 47/50 anonim ***** válasza:
Mondjuk az is igaz, h sajnos tul komolyan veszem ezt a videki csurhe nepseget mostanaban. Regen leszartam, jo lenne ujra visszaallni arra a mindsetre...
2023. márc. 6. 21:39
 48/50 veterán vas ***** válasza:
100%

Kérdező!

Nem tudom mennyire vagy tájékozott a világ dolgaiban, de bizonyára hallottad már az angol úriember kifejezést.

Szerinted ez mi alapján alakúlt ki?

Talán bizony az általad fölsorolt "undorító, arrogáns, nagyképű, leereszkedő" briteket jellemezték, az "english gentleman" jelzővel?

Nem hinném......... 😂"

2023. ápr. 11. 22:03
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a kerdezo hmmm nem a legelegansabb tarsasagokban fordul meg....
2023. ápr. 13. 05:39
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
Mai 444.hu bűnügyi cikk: "Valaki valamiért paradicsommal dobálja az angolokat"... rögtön arra gondolram, a kérdezőnél elszakadt a cérna? 🤣😂
2023. ápr. 22. 02:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!