Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan találhatok meg valakit...

Hogyan találhatok meg valakit a múltamból?

Figyelt kérdés

Ha nem áll rendelkezésre semmi infó, csak egy név.

Nincs fent semmilyen közösségi oldalon.

2023. márc. 1. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Na, én is ilyen szituban vagyok, a nő egy közösségi oldalon sincs fent. Jó kérdés, nekem sincs ötletem se.
2023. márc. 1. 20:33
 2/10 A kérdező kommentje:

Próbáltam közeli, távolabbi rokonok alapján rábukkanni, akik fent vannak közösségi oldalon, de nekem az is zsákutca volt.

2023. márc. 1. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt se tudod, hogy melyik városban él?

Így nehéz lesz.

2023. márc. 1. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Alneven biztos ott van. De nem akarja,h megtalaljak exek. 😂
2023. márc. 2. 06:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha magamból indulok ki akkor azt mondanám, hogy oka van annak hogy nem tudod megtalálni.

Én sem vagyok (nem is voltam) fent semmilyen közösségi oldalon, még álnéven sem. Nincs fent az interneten rólam semmilyen infó, még munkahely szempontjából sem lehet rám keresni (mint dolgozó, nincs kint a nevem sehol).

Pont azért, hogy NE TUDJON senki megtalálni akire én nem vagyok kíváncsi! Aki nekem fontos az tudja a telefonszámomat, e-mail címemet, van Viber-em, Skype-om ha valakivel nagyon akarok beszélgetni akkor bármikor megtehetem, de főleg inkább személyesen.

Mindenkit kitakarítottam az életemből akire nem vagyok kíváncsi.

Így totális nyugalomban élek, nem idegesít senki, nem kell senki baromságainak megfelelnem, nem kell mások siránkozásait, lelki terheit cipelnem, nem tartozom beszámolási kötelezettséggel senkinek (akik nyaggatnának hogy mondjam el mi van velem, hogy élek, ma milyen bugyi van rajtam stb), sz*rkeverő pletykafészkek így nem tudnak rólam semmit.

Sajnos régebbi rossz tapasztalat miatt kellett ezt így csinálni, de azóta minden a legnagyobb rendben van ilyen téren.

Szóval ha valakit nagyon nehéz előkeríteni az azért van mert az illető nem is akarja hogy előkerítsék (vagy esetleg időközben elhunyt)!

2023. márc. 2. 10:38
 6/10 anonim ***** válasza:

#5 Az a helyzet, hogy az előző válaszolónak igaza van. Oka van, hogy nem lehet elérni.

Én sem vagyok kíváncsi a sz*rkeverőkre.

2023. márc. 2. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért vagy rákattanva erre a személyre? Nincs elég ember az életedben, akikkel eltudnál lenni? Legyen az barát/barátnő, pár, közeli ismerős, rokon stb.

Ahogy az ötös is szépen leírta a lényeget, nem akarja hogy megtalálják.

Szerintem hagyd a fenébe, és éld az életed. A múlt nem véletlenül már a múlt.

2023. márc. 2. 14:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Esetleg az arab terrorista szervezettől kérhetsz segítséget. *irónia*
2023. márc. 2. 15:07
 9/10 A kérdező kommentje:

Oka van annak is hogy szeretném megtalálni.

A közösségi médiát csak azért említettem, mert manapság mindenki számára az a kézenfekvő megoldás a problémámra. Esetleg online felületen kívül milyen lehetőségek vannak? Pl társadalombiztosító vagy hasonló?

2023. márc. 2. 15:48
 10/10 anonim ***** válasza:

#9:

Hivatalos szervek nem adhatnak ki neked személyes adatokat. Esetleg mond neked valamit a GDPR?

A GDPR a General Data Protection Regulation kezdőbetűiből képzett mozaikszó, magyarul általános adatvédelmi rendelet. 2018 májusától lépett életbe az EU 28 tagállamában, így Magyarországon is.

Példaként leírom neked hogy van egy ismerősöm akit folyamatosan cseszegettek (több volt ez mint cseszegetés csak nem akarom kifejteni) a közeli rokonai. Elköltözött otthonról, de mindig megtalálták, telefonon mindig hívogatták. Ismerősöm besokallt és kiköltözött külföldre, de mindenkit letiltott és senkinek nem szólt hogy lelépett.

Persze a rokonai folyamatosan keresték és mivel nem találták szóltak a rendőröknek. Akik hosszas nyomozás után rátaláltak külföldön.

De! Mivel ismerősöm felnőtt ember, nem tartozik senkinek beszámolási kötelezettséggel arról hogy hol él, ezért elmondta a rendőröknek hogy ő szándékosan nem akarja hogy megtalálják. És mivel ehhez joga van(!) ezért a rendőrség nem mondta el a rokonoknak hogy hol van (csak azt hogy él és jól van) a személyiségi jogai miatt!

Esetedben sem mindegy hogy miért akarod azt a valakit megtalálni? Mi az oka?

2023. márc. 2. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!