Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van valakiről egy képem,...

Van valakiről egy képem, hogyan találhatom meg interneten?

Figyelt kérdés
Valószínűleg social médiáról leszedett fotó, amit egy perverz alak küldözget itt más felhasználóknak, úgy, hogy mindig valamilyen kérdést kiír, hogy tanács kell neki. Próbálok segíteni, ír privátban (valszeg nem csak nekem, hogy itt a lány amúgy és link képpel). Először amikor beszéltem vele, azt hittem, hogy tényleg segítek. Ártatlan gimis szerelmi probléma. Viszont ma láttam egy kérdést, amire válaszoltam, és jött egy levél a kérdezőtől, hogy ha akarom látni a csajt, akkor itt a kép. Ugyanerről a lányról volt megint 2 kép. Le is mentettem, mert rájöttem, hogy ez valami kamus perverz disznó, aki erről a lányról kitalál történeteket a felnőtt kategóriába, és a naiv válaszolóknak körbeküldi a kiskorú lány képeit. Egyébként ez az új kérdés arról szólt, hogy kérdezőnek van egy lány barátja aki többest akar szervezni, és kérte a lány, hogy ő is legyen benne, de szűz és fél. Naivan adtam tippet, aztán jött a privát levél a képpel a lányról. Ráadásul jól felismerhető, és nyilván nem csak nekem küldte el. Ki tudja, hogy milyen beteg alak látja és mondjuk ismeri fel a csajt ezután utcán. Szóval szeretném a kép alapján a lányt megtalálni, és tudatni vele, hogy az ismerősei között van olyan, aki ezzel szórakozik.
2022. máj. 11. 00:11
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom linkelhetem e a kérdést, mert felnőtt kategóriás. Ha valakinek kell, írjon privátot átdobom neki.
2022. máj. 11. 00:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Passz. De rendes nagyon tőled, hogy így ismeretlenül is segíteni akarsz egy random szerencsétlen lánynak.
2022. máj. 11. 00:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A moderátoroknak írhatsz, hogy ilyen privátokat kaptál ezzel és ezzel a képpel, ami ugyanaz, de a sztori más hozzá. Talán törlik a kérdéseket és tiltják a felhasználót, de sajnos nem biztos és persze ez nem zárja ki, hogy újra regisztrál az illető egy másik fiókkal.
2022. máj. 11. 00:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: szerintem is nekik írj, privát üzenetekről képernyőképeket is csatolhatsz.
2022. máj. 11. 03:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A kép alapú keresést gondolom már próbáltad, de azért megemlítem, hátha. A moderátoroknak tényleg írj. Azt is megpróbálhatod hogy kiírod facere/instára hogy keresed ezt a lányt mert a tudtára szeretnéd adni, hogy valaki kamu történeteket terjeszt róla (nem kell a 18+-os részletekbe belemenni). Ha gondolod rakhatsz a képekre ilyen fekete vonalat amit külföldön is szoktak, szerintem az ismerősei úgy is megismerik, és ha megjelölnek valakit, össze tudod hasonlítani a profilképüket a küldöttekkel.
2022. máj. 11. 04:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Kuldd
2022. máj. 11. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:
google képkeresés
2022. máj. 11. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!