Hol találhatok rászoruló egyéneket, akiknek segítségre van szüksége?
Figyelt kérdés
Adatkozni szeretnék karácsony alkalmából, de nem bízom az alapítványokban. Régebben láttam facebookon pár posztot, most épp nem találtam egyet sem.2022. dec. 21. 13:41
2/19 anonim válasza:
A csövesekkel az a baj, hogy nem mindegyikük fogadja el.
Inkább nyilvános ételosztásokon érdemes önkénteskedni.
3/19 Hans Pötterman válasza:
Pesten hallottam facebook csoportban vannak ilyenek,de vigyázz mert akadnak kamusok is.
4/19 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm innen a gyakoriról. Most a fűtés, lakhatás miatt biztosan örülne a te segítségednek is.
7/19 anonim válasza:
Bárhol. Utcán, ismerős által, kórházakban, hajléktalanok melegedőjében, szállókon. Ha nem bízol az alapítványokban, akkor személyesen add át a rászorulóknak az ajándékot.
8/19 anonim válasza:
Jó állapotú ruhákat, játékokat mindig le lehet adni a Máltainak, Vöröskeresztnek, Ökumenikus Segélyszervezetnek, Babtistáknak, Adventistáknak és egyéb alapítványoknak. Alap élelmiszer is jól jöhet. Vagy megmaradt kaja, desszertek, bárhova lerakni, átadni.
9/19 A kérdező kommentje:
Külföldön élek, személyesen nem tudok segíteni. Régebben, amiket láttam facebookon posztok, ott egyének bankszámlaszáma volt megadva. Alapítványnak nem szeretnék utalni.
2022. dec. 21. 18:05
10/19 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!