Nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem lakótársam előtt, szerintetek? (21/n)
Figyelt kérdés
Van egy fiú lakótársam, tegnap beszélgettünk és mondta, hogy ma valószínűleg talizik haverjával és csak éjjel jön majd haza. Én így ebben a tudatban siettem haza fárasztó egyetemi nap után. Bejárati ajtó zárva, ebben semmi meglepő, mert mindig zárjuk. Beköszönök, ahogy beléptem, semmi válasz és síri csend, mondom hurrá, akkor tényleg egyedül vagyok. Első utam rögtön a mosdóba vezetett, mert már úgy mentem hazafele, hogy nagyon kellett a nagyobbik dolog... Nem zártam be a mosdó ajtaját, mondván egyedül vagyok, minek... Illetve úgyis hallom ha megjön és nyitja a bejáratit. Na most az történt nagyban ülök a wc-n, Tiktok videót néztem, megcsörgettem barátnőm, tehát ment az idő és egyszer csak arra leszek figyelmes nyílik az ajtó... Hát felsikítottam, totál bepánikoltam, sajnos biztos vagyok benne hogy minimálisan meglátta a lakótársam az intim testrészem... Bocsánatot kért, mondván bent volt a füles a fülében és nem hallott semmit, de nekem ez így nagyon kínos. Hogy lendüljek túl ezen?2023. febr. 28. 19:52
21/22 A kérdező kommentje:
Nem került szóba a dolog, úgy vettem észre maradt a viszony ugyanolyan. Bár az is igaz eddig folyton megdicsért hogy milyen csinos vagyok, azóta nem. 😟
2023. márc. 3. 00:22
22/22 anonim válasza:
Pofon egyszerű, miért nem. Nem akar félreérthető helyzetet teremteni. Remélem, nem kezdtél el azon agyalni, hogy amit láthatott az nem tetszett neki vagy azóta csúnyácska lettél, no, no. Try to avoid overthinking please!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!