Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon kellemetlen helyzetbe...

Nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem lakótársam előtt, szerintetek? (21/n)

Figyelt kérdés
Van egy fiú lakótársam, tegnap beszélgettünk és mondta, hogy ma valószínűleg talizik haverjával és csak éjjel jön majd haza. Én így ebben a tudatban siettem haza fárasztó egyetemi nap után. Bejárati ajtó zárva, ebben semmi meglepő, mert mindig zárjuk. Beköszönök, ahogy beléptem, semmi válasz és síri csend, mondom hurrá, akkor tényleg egyedül vagyok. Első utam rögtön a mosdóba vezetett, mert már úgy mentem hazafele, hogy nagyon kellett a nagyobbik dolog... Nem zártam be a mosdó ajtaját, mondván egyedül vagyok, minek... Illetve úgyis hallom ha megjön és nyitja a bejáratit. Na most az történt nagyban ülök a wc-n, Tiktok videót néztem, megcsörgettem barátnőm, tehát ment az idő és egyszer csak arra leszek figyelmes nyílik az ajtó... Hát felsikítottam, totál bepánikoltam, sajnos biztos vagyok benne hogy minimálisan meglátta a lakótársam az intim testrészem... Bocsánatot kért, mondván bent volt a füles a fülében és nem hallott semmit, de nekem ez így nagyon kínos. Hogy lendüljek túl ezen?

2023. febr. 28. 19:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Megesik, ez egyáltalán nem olyan dolog amin ne lehetne túllépni.
2023. febr. 28. 20:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ő azt biztos nem érezte! Hidd el, ő is meglepődött kellően, ez volt a legkevesebb, ami feltűnhetett neki. Azóta beszéltetek? Hogy viselkedik?
2023. febr. 28. 20:22
 13/22 A kérdező kommentje:
Elment itthonról, szóval azóta nem beszéltünk.
2023. febr. 28. 20:24
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nincs gond!

Ne rágódj ilyenen!

Én 14 éves koromban nyitottam be az unokatesóméknál a fürdőbe(ajtóval szemben van a wc) és szemből láttam az intim testrészét! (Ja és 16 éves lány volt)

2023. febr. 28. 20:38
 15/22 anonim ***** válasza:
20%
#14 Ez elég rossz példa, mert ezzel az jön le, hogy még mindig emlékszel rá! :)
2023. febr. 28. 20:40
 16/22 anonim ***** válasza:
66%

Már miért ne emlékezhetnék?

Nem nagy dolog!

2023. febr. 28. 20:46
 17/22 anonim ***** válasza:
42%
Ez jelenleg nem valami vigasztalo a kerdezonek.
2023. febr. 28. 21:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ó, ugyanmár, ki nem szarja le.

10. éve élek lakótársakkal/szobatársakkal korábban, láttam már mindenkinek mindenét is, nem ciki. Mindenkinek van segge, és mindenki szokott kulázni is, ez nem új infó.

Az egész sztoriban az a legviccesebb, hogy kábelfektetés közben a barátnőddel beszéltél, ha jól értem? De ez is olyan aranyos módon vicces. SEMMI gáz dolog nem történt, az együttélés néha együtt jár azzal, hogy látjátok egymás emberi/biológiai pillanatait. Nyilván nem érte traumaként, hogy büdöset szarsz. Szerintem érzett már életében szarszagot.

Btw. hányszor jártam úgy, hogy zuhany után meztelenül slattyogtam a szobám felé, mert az aktuális lakótársam azt mondta, nem alszik otthon, aztán betoppant a semmiből. Talán az volt a legcikibb, mikor betoppant a semmiből a buliban felszedett lánnyal (úgy volt, hogy a haverjánál alszik, miután hajnalig bulizik, én meg kb. este 11-kor fürödhettem?), és mivel én is nő vagyok, nekiesett a táskájával a hazahozott nagyon részeg lány, hogy "azt mondtad, szingli vagy, KIEZAKRVA, TE?!", és nem értette meg a lakótárs fogalmát. Azt utána sokáig hallgattam tőle, hogy "miattad nem tudtam zsákolni, de jobb is"

2023. márc. 2. 17:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Milyen a (v)iszony azóta a lakótárssal? :D
2023. márc. 2. 19:48
 20/22 A kérdező kommentje:

Akkor reagálnék erre a két dologra:

Én ezzel a fiúval csak pár hónapja lakom együtt, meg egyáltalán albérletben is csak ennyi ideje, szóval nincs meg az a megszokás meg könnyedség mint neked a 10 éveddel.

Igen, a barátnőmmel beszéltem telefonon, jól értetted, de az teljesen más mert vele nincsenek titkaink egymás előtt. Írta hogy fontosat akar mondani, szóval felhívtam rögtön. Mondtam neki hogy kakilok, ne ijedjen meg ha esetleg hall valami olyat. :)

2023. márc. 3. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!