Nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem lakótársam előtt, szerintetek? (21/n)
Nincs gond!
Ne rágódj ilyenen!
Én 14 éves koromban nyitottam be az unokatesóméknál a fürdőbe(ajtóval szemben van a wc) és szemből láttam az intim testrészét! (Ja és 16 éves lány volt)
Már miért ne emlékezhetnék?
Nem nagy dolog!
Ó, ugyanmár, ki nem szarja le.
10. éve élek lakótársakkal/szobatársakkal korábban, láttam már mindenkinek mindenét is, nem ciki. Mindenkinek van segge, és mindenki szokott kulázni is, ez nem új infó.
Az egész sztoriban az a legviccesebb, hogy kábelfektetés közben a barátnőddel beszéltél, ha jól értem? De ez is olyan aranyos módon vicces. SEMMI gáz dolog nem történt, az együttélés néha együtt jár azzal, hogy látjátok egymás emberi/biológiai pillanatait. Nyilván nem érte traumaként, hogy büdöset szarsz. Szerintem érzett már életében szarszagot.
Btw. hányszor jártam úgy, hogy zuhany után meztelenül slattyogtam a szobám felé, mert az aktuális lakótársam azt mondta, nem alszik otthon, aztán betoppant a semmiből. Talán az volt a legcikibb, mikor betoppant a semmiből a buliban felszedett lánnyal (úgy volt, hogy a haverjánál alszik, miután hajnalig bulizik, én meg kb. este 11-kor fürödhettem?), és mivel én is nő vagyok, nekiesett a táskájával a hazahozott nagyon részeg lány, hogy "azt mondtad, szingli vagy, KIEZAKRVA, TE?!", és nem értette meg a lakótárs fogalmát. Azt utána sokáig hallgattam tőle, hogy "miattad nem tudtam zsákolni, de jobb is"
Akkor reagálnék erre a két dologra:
Én ezzel a fiúval csak pár hónapja lakom együtt, meg egyáltalán albérletben is csak ennyi ideje, szóval nincs meg az a megszokás meg könnyedség mint neked a 10 éveddel.
Igen, a barátnőmmel beszéltem telefonon, jól értetted, de az teljesen más mert vele nincsenek titkaink egymás előtt. Írta hogy fontosat akar mondani, szóval felhívtam rögtön. Mondtam neki hogy kakilok, ne ijedjen meg ha esetleg hall valami olyat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!