Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Mit gondolnátok egy olyan emberről, akit megkorbácsoltak?

Figyelt kérdés

Mit gondolnátok róla? Milyen érzéseket váltana ki belőletek, ha látnátok?

Ha kötelező lenne végignéznetek egy nyilvános korbácsolást, mit éreznétek az áldozattal kapcsolatban?

Tegyük fel, hogy nem bűnöző az illető, csak egy átlag ember. Lehet férfi vagy nő is.

2023. febr. 26. 19:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Bizonyos országokban még manapság is csinálják. De filmek miatt jutott eszembe.

2023. febr. 26. 22:16
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Én voltam az egyik válaszoló, aki felhozta az undort. Természetesen nem az áldozatra gondoltam, hanem az elkövetőkre.
2023. febr. 26. 23:11
 13/19 anonim ***** válasza:
5%

Ha zelenszkit (vagy hogy a francba írják) korbácsolják, akkor drukkolnék, hogy iszonyatosan fájjon neki.

Ha bident, akkor meg azért, hogy élje túl de soha nem éljen fájdalom nélkül.

2023. febr. 27. 00:02
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Megpróbálnám kiszabadítani.
2023. febr. 27. 13:12
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon érdekes kérdés ez. Én az erőszak minden formájától rosszul vagyok, ha nem segíthetnék az emberen akkor megpróbálnék másfelé figyelni, vagy legalább a gondolataim elterelni. Nem tudom, ki akarnék lépni a szituációból. Filmekben sem bírom azt, amikor valakit akarata ellenére vernek, kínoznak olyankor mindig elfordulok.

Mindemellett érdekel a Szado-Mazo téma is, amiben pont a fentiek vannak jelen. Mégis, a szituáció egész más érzetet ad a dolognak, amikor kölcsönös beleegyezésen alapulnak a dolgok, engem izgat a dolog, hiszen tudom, hogy az szenvedő fél egy nagyobb jó érdekében VÁLLALTA a dolgot. KICSIT hasonló a helyzet, mint amikor az emberek az edzőteremben sanyargatják magukat, csak ennek van egy szexuális töltete. Élőben még nem próbáltam így nem tudom milyen hatást váltana ki belőlem.

Emiatt furcsa lenne a szituáció. Nem szoktuk a másokat intim helyzetben nézni (tematikus videó más kérdés). Biztos, hogy mindenképp kínos lenne nézni a dolgot, ennek egyszerűen nincs helye. Az erőszaknak semmilyen esetben, a szado-mazo-nak pedig csak kettesben...

2023. febr. 27. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:
86%
A kérdésre válaszolva: Az emberről semmi rosszat, a korbácsolóról pedig attól függően hogy az előbb felvázoltak közül mi a helyzet.
2023. febr. 27. 14:14
 17/19 anonim ***** válasza:
26%

Hehe. Ez jó. :D

Én mondjuk, ha Bident verik akkor leállítanám az egészet. Odamennék, tennék a korbács végére pár vasdarabot, horgolt mondjuk és adnék egy 5 ezrest a verőnek, hogy HAJRÁ!!!

2023. febr. 28. 18:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálnám az áldozatot, és felkavarna az eset.
2023. márc. 17. 00:18
 19/19 anonim válasza:
75%
Én általában közömbös vagyok. Szükséges a megélhetésemhez.
2024. ápr. 24. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!