Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Mit gondolnátok egy olyan emberről, akit megkorbácsoltak?

Figyelt kérdés

Mit gondolnátok róla? Milyen érzéseket váltana ki belőletek, ha látnátok?

Ha kötelező lenne végignéznetek egy nyilvános korbácsolást, mit éreznétek az áldozattal kapcsolatban?

Tegyük fel, hogy nem bűnöző az illető, csak egy átlag ember. Lehet férfi vagy nő is.

2023. febr. 26. 19:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%

Reménykednék abban, hogy konszenzusos formában zajlik a dolog (valami BDSM dinamikát sejtenék a háta mögött).

Ha erről szó sem volna, akkor sajnálnám az áldozatot.

21/F

2023. febr. 26. 19:26
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Ha ártatlan, nyilván elborzasztana. Egyes politikusok esetében viszont lehet, hogy még pattogatott kukoricát is vennék, úgy nézném.
2023. febr. 26. 19:26
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
Hát mi a ******at éreznék, fel lennék háborodva és undort éreznék a rendszer iránt, ami ezt támogatja. Az áldozatot pedig sajnálnám.
2023. febr. 26. 19:27
 4/19 anonim ***** válasza:
86%

"Milyen érzéseket váltana ki belőletek, ha látnátok?"

Filmekben már mindenki látott ilyesmit, de a valóságban szerintem segíteni akarna mindenki, bárki is legyen a másik oldalon. Kínozni valakit egy normális ember sem engedne, még akkor sem, ha a másik egy haragosa.

Kikötözve láttam már nőt élőben akit vertek. Az apám gondolt egyet fogta anyámat, levonszolta a lepcsőn a hajánál fogva, és kikötözte a szilvafához. Órákig verte, rugdosta.. gyerek voltam, zokogtam és segítségért mentem..

(Apám már nem él)

2023. febr. 26. 19:38
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Normális ember sajnálná. Akkor is ha bűnöző.

Aki meg azt mondja, hogy nem baj, mert bűnös vagy "politikus" az is valószínűleg ott helyben végignézve megsajnálná.

Persze vannak az agyilag BETEG aberrális emberek akik nem törődnének vele.

MIATTUK tart itt a világ, nem a vezetők miatt!!!

2023. febr. 26. 19:58
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
A verekedés és kínzás az más kategória. Én nem néznék végig kínzást, gyomrom nincs hozzá
2023. febr. 26. 20:01
 7/19 A kérdező kommentje:
Aki undorodna tőle, attól az embertől is undorodna, akit kínoznak? Feltételezem, ha mindenki együttérezne az illetővel és sajnálná, akkor nem csináltak volna ilyet nyilvánosan. Olyan rossz érzés belegondolni, hogy esetleg sokan lenézték, megvetették emiatt a megkínzott embert...
2023. febr. 26. 20:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés így a háborút is figyelembe véve...

Ha nem éli túl, lehet jobban jár, mint a sérülések okozta fájdalmak, vagy a társadalmi kirekesztettség általi el nem fogadás miatt még élni.

2023. febr. 26. 20:55
 9/19 anonim ***** válasza:
34%
Egy ártatlan embert mi a büdös francért korbácsolnának meg?
2023. febr. 26. 21:44
 10/19 anonim ***** válasza:
24%

#7:

Ennek meg mi értelme? Miért kéne az áldozattól undorodni? Ki állított ilyet? Neked miért vannak ilyen gondolataid, hogy nyilvánosan ok nélkül megkorbácsolnak valakit? Nem a középkorban vagyunk, jóember! Totál zagyvaság az egész, amiket írsz. Valami nem stimmel veled...

2023. febr. 26. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!