Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki a legfontosabb jelenleg az...

Ki a legfontosabb jelenleg az életedben? Mit tett ő azért, hogy így legyen?

Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 08:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Férjem és a kislányunk. Ők ketten azok, akikért bármikor tűzön, vízen, mocsáron, tornádón átmennék.

Valaki nagyob túlkombinálta ezt a kérdést full feleslegesen.

2023. febr. 21. 09:41
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Az anyukám.

Nem azért, mert megszült meg stb, azt nem én kértem, azt ő magának vállalta.

Azért, mert most, a húszas éveim közepén egy súlyos depresszióban mellettem áll, támogat, és igazából ő segít át mindenen.

2023. febr. 21. 09:53
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
A 2 fiam.
2023. febr. 21. 10:00
 14/26 anonim válasza:
100%
Tudja a fszom. Talán a lányom és az anyám. A feleségem eléggé a sor végén kullog. Anyám megszült, mindent megtett értem. A lányomról nekem kell gondoskodnom, egyértelmű az első helye. Több nincs.
2023. febr. 21. 10:12
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám, apukám és a párom. De ha közülük is egyet kellene választanom, akkor anyukám. Mindig számíthatok rá, feltétel nélkül szeret legyek bármilyen elviselhetetlen és mindig próbál segíteni nekem.
2023. febr. 21. 10:43
 16/26 anonim ***** válasza:

Unokahúgom. Megszületett 😁

Második a plátói szerelmem. Ő meg teljesen az ideálom. Nem sokat tett azért, hogy így legyen, simán csak úgy született. De sajnos, azért se nagyon tett, hogy ne. Mindig arra vártam, hogy tesz valami kiábrándítót, de semmi. Talán mostmár tett, de még mindig nem sikerült kiábrándulni.

2023. febr. 21. 11:25
 17/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha viszont bárki lehet a válasz, akkor rossz a kategória. Másik is létezik ám az oldalon a Felnőtt párkapcsolatokon kívül.

Ez akkor így az Emberek topicba tartozna.

2023. febr. 21. 11:46
 18/26 anonim válasza:
Mam volt az, sajnos 2 hete meghalt. Utana a baratnom, a parom es a kutyam kovetkezik,kozottuk nem tudnek rangsort mondani meg.
2023. febr. 21. 11:53
 19/26 anonim válasza:
Utolso vagyok, hamarkodottan kuldtem a valaszt. Talan a parom most a top1, foleg, hogy olyan szeoen segit at a gyaszon.
2023. febr. 21. 11:54
 20/26 anonim ***** válasza:

Édesanyám. Mindent beáldozott szinte azért, hogy nekem jobb jövőm legyen. Taníttatott, rengeteg energiát és pénzt fordított a képzéseimre, eladta a nagy családi házat, hogy nekem legyen egy kicsi saját (ő pedig egy kisebbe költözött). Egy élet kevés ezt meghálálni.

Utána az exem jön. A kapcsolat nem működött köztünk sajnos, de mai napig jó érzésekkel gondolok rá. Családom helyett is családom volt.

2023. febr. 21. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!