Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki a legfontosabb jelenleg az...

Ki a legfontosabb jelenleg az életedben? Mit tett ő azért, hogy így legyen?

Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 08:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
26%
Ellenkező nem vagy bárki?
2023. febr. 21. 08:50
 2/26 anonim ***** válasza:
97%

Jelenleg a húgom, akit a legjobban szeretek, és a nagymamám.

Szeretnek és fontos vagyok nekik.

28n

2023. febr. 21. 08:51
 3/26 anonim ***** válasza:
19%
Felnőtt párkapcsolatok szóval nem értem.
2023. febr. 21. 09:01
 4/26 anonim ***** válasza:
19%

Fontosnak olyanokat tartok akikért pl aggódnék akkor is ha velem sincsenek. A legjobbakat kívánom akkor is ha nem is látom, ninca kontakt sem.

Ha attól függetlenül számít nekem az élete, életpályája, hogy én bármit is kapnék, nyernék belőle.

Felnőtt párkapcsolatokon belül értelmezve az exeimet tekintve, talán csak azert az exeimért aggódom akik süllyednek a drogba, miközben olyan intelligenciájuk van, sikeres típusok, hogy ha másra használnák fel az eszüket, szocializáltságukat, szemelyisegüket, agyukat, legális cégeket alapíthatnának, vagyonokat halmozhatnának, tisztességes családjuk lehetne, teljesen a sinen lennének.

Mindez mellett ha nem cseszték volna el a szüleik a gyerekkorukat sérültek se lennének.

Nem lennének határaik semmiben az életben.

Azok akik megállják a helyüket, elvannak más nőkkel, esetleg már családjuk van, ügyesek okosak, azok meg valahogy már nem számitanak nekem semmit sem. Idegenek lettek, olyan idegenek akik olyan szinten nem érdekelnek már mint monjuk egy szomszéd.

2023. febr. 21. 09:10
 5/26 A kérdező kommentje:

#1 bárki. Ha a párod az, akkor róla írj, ha van párod, de más fontosabb, akkor arról. Ha nincs párod mégis van fontos ember az életedben, akkor arról.

2,4 köszönöm a választ, és hogy sikerült értelmezni a kérdést 😆

2023. febr. 21. 09:17
 6/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem voltál elég egyértelmű. Mert mondjuk ki a legfontosabb, az a kutyám is lehet. De mivel párkapcsolati topik, nyilván a páromat fogom mondani vagy akit megkörnyékezek.
2023. febr. 21. 09:21
 7/26 A kérdező kommentje:
Akkor mondd a párodat, ha ő az. Mi olyan nehéz ezen? Ha a kutyád az, írd azt. De nyilván nem a párod, ha meg akarsz környékezni valakit mellette.
2023. febr. 21. 09:24
 8/26 anonim ***** válasza:
Mert párkapcsolati téma, így meg evidens.
2023. febr. 21. 09:25
 9/26 anonim ***** válasza:
96%
Kérdezni tudni kell. A kérdezés művészet.
2023. febr. 21. 09:26
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
A párom és a családom. Szerintem a családot nem kell megmagyarázni, a párom pedig azért, mert törődünk egymással, tűzön-vizen át.
2023. febr. 21. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!