Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire b.unkó?

Hogy lehet valaki ennyire b.unkó?

Figyelt kérdés

Egy fiatal kamasz fiú és egy lány jött velem szemben, én éppen futottam a buszhoz, késésben voltam. Az anyjuk lehetnék bőven, negyvenes vagyok. Erre a fiú hangosan megszólalt tegeződve: "Elesel!" És mosolyogva összenéztek.

Senki más nem volt arra, tehát nekem szólt. És főleg mi vihetett rá két vadidegen kamaszt arra, hogy tegeződve odaszóljon egy olyan mondással, amit a hároméveseknek mondanak.

2023. febr. 20. 15:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Ennyi idősen ilyen a humoruk, én is emlékszem, hogy kis hülyegyerekként valamit kiabáltunk a vonatablakból, vagy bicikliről. Most már nem is értem, nem emlékszem mi volt ebben vicces. Nem ellened szól, nem kell megsértődni.
2023. febr. 20. 15:46
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Az ilyen magyar parasztoktól általában csak ennyire telik. Ne vedd magadra.
2023. febr. 20. 15:46
 13/18 anonim ***** válasza:
15%

Ha én látok olyat aki valamit nagyon bénán, esetleg ön- vagy közveszélyesen csinál, akkor én is figyelmeztetem.

Láttad már magadat futás közben? Nem úgy futsz mint Jack Sparrow kapitány? Mert ha igen akkor nem csodálom, hogy szóltak.

2023. febr. 20. 15:47
 14/18 anonim ***** válasza:
15%
Tényleg bunkóak ezek a mai fiatalok, nem tudják az illemet. Mágjára velük! Égjenek a pokol tüzén! Ha én lettem volna, akkor előtte kiterítek a buszmegálló elé egy vörös szőnyeget, megkérdezem, hogy tegezhetem -e, és utána szólok csak, hogy nehogy elessen a néni
2023. febr. 20. 16:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Ki akart billennteni a(z) jelképesen az egyensúlyodból, tehát hogy ne figyelj a futásra.

A tegeződés meg ma Mo.-n nagyon trendi mindenkinél, mert gyorsabban lehet kifejezni magunkat ezáltal.

2023. febr. 20. 17:24
 16/18 anonim ***** válasza:
34%
A tegeződés amúgy szerintem jobb mint a csókolomozás, meg a teccccikezés.
2023. febr. 20. 17:36
 17/18 anonim ***** válasza:
34%
Engedd el.
2023. febr. 20. 19:52
 18/18 anonim ***** válasza:
44 éves embernek megtiszteltetés, ha óvó szóval illetik és még fiatalnak is vélik ugyanazzal a levegővel! :D
2023. febr. 23. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!