Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire b.unkó?

Hogy lehet valaki ennyire b.unkó?

Figyelt kérdés

Egy fiatal kamasz fiú és egy lány jött velem szemben, én éppen futottam a buszhoz, késésben voltam. Az anyjuk lehetnék bőven, negyvenes vagyok. Erre a fiú hangosan megszólalt tegeződve: "Elesel!" És mosolyogva összenéztek.

Senki más nem volt arra, tehát nekem szólt. És főleg mi vihetett rá két vadidegen kamaszt arra, hogy tegeződve odaszóljon egy olyan mondással, amit a hároméveseknek mondanak.

2023. febr. 20. 15:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
29%

Csak féltettek és figyelmeztetni próbáltak nehogy eless.

A te korodban már reális a veszélye egy végzetes combnyaktörésnek.

2023. febr. 20. 15:23
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
Én nem tartom ezt nagy bunkóságnak főleg ha tényleg figyelmeztetni akartak.
2023. febr. 20. 15:24
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

Múltkor megyek zenét hallgatva az utcán egy egy srác a barátnőjével sétál.

Egyszer csak megkérdezi nem e tudok neki kölcsön adni 5 ezer forintot.

Mondom: Hello, nem.

Na most miért akart tőlem kérni egy vadidegen pár a barátnője előtt 5 ezer forintot? Mert szegény nagyon idióta. Nem is szégyelli, hogy kéreget a barátnője előtt. Ha meg azt mondanám persze tessék vigyed nyugodtan, jót nevetnének.

Nem szabad magyarázatot keresni ilyen dolgokra, hogy beszólnak valamit az utcán.

A mosolyogva összenéztek akkor nekik ez vicces volt. Ez az ő szintjük. Ennyire futotta. Lehet a szülei se voltak valami okosak és ez így generációról generációra csak rosszabb lesz. Nem bunkó hanem hülye. Felesleges szíveden venni. Az utcákon kb mindenki hülye már. Kevesen vagyunk értelmes emberek.

2023. febr. 20. 15:27
 4/18 anonim ***** válasza:
5%
Örülj hogy szoltak egyáltalán
2023. febr. 20. 15:29
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kellemetlen lenne egy idősebb embert letegezni.
2023. febr. 20. 15:29
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Jópofának hitte magát. Menő, bátor férfi a pitsa előtt, hogy odaszólt neked.

3, ilyen már velem is történt. Mondjuk gyakoribb eset, hogy bulira kérnek pénzt. 3-5 fős csapatokban tarhálnak. Martens bakancs van rajtuk, valődi bőr kabát, színes haj stb. Nem olcsó dolgok. Mégis csöves tarhagépek..és nem érzik cikinek.

2023. febr. 20. 15:32
 7/18 anonim ***** válasza:
18%

Fura, hogy valaki azt nehezményezi, hogy az embertársai figyelnek rá és figyelmeztetni próbálják valamilyen veszélyre.

Mivel lettél volna elégedett? Ha elesel és szó nélkül le se nézve átlépnek feletted?

2023. febr. 20. 15:35
 8/18 anonim ***** válasza:
88%

Szerintetek ha valaki fut valahova nincs tisztába annak veszélyeivel?

Tudom jól ha futok elesek. Ha ti futtok az utcán elvárnátok, hogy mindenki szóljon neked el ne ess? Tényleg ez lenne manapság a normális?

Ha valaki vizet iszik meg szóljak neki, hogy magára ne öntse?

Aztaaaa tényleeeeg? Nem azért szalad mert elakar esni, hanem mert siet valahova. Az itteni emberek se normálisak szóval ne vedd magadra az itteni válaszokat se...

Béke

2023. febr. 20. 15:39
 9/18 anonim ***** válasza:
24%
LoL
2023. febr. 20. 15:40
 10/18 anonim ***** válasza:
17%
És ez az odakiabált szó tényleg akkora traumát okozott, hogy egyedül nem vagy képes feldolgozni?
2023. febr. 20. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!