Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell mindenki mű próbaba...

Miért kell mindenki mű próbaba fej és vastag száj?

Figyelt kérdés

A nővérem közölte velem a napokban, hogy feltöltetné a száját, de természetesebb hatást akar elérni, mivel SZERINTE nem elég szimmetrikus a szája.. kérdem én erre miért van szükség? Illetve, miért kell minden nőnek mű r-banc fejet csinálni? Egyesek jobban rá férne, hogy az agyába töltessen inkább és akkor nem gondolkodna ilyesmin :D csak hát oda nem lehet..

Nővérem is miért akar egy tucat nőnek kinézni, nem is értem :) de hát ha őt ez boldogítja.. ti hogy vélekedtek erről?

2023. febr. 19. 20:04
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Mert ez a trend és a divat!
2023. febr. 20. 16:47
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ez már túlzás hogy ennyi nő csinálja ezt. Az más ha nem nő a melle és azért vagy eláll a füle. De az hogy az ajkait feltölteti. Úgy fog kinézni 60 évesen mint egy eresztett lufi. De ez a nővéred élete. Ő élete ő döntései. Ha ő ezt akarja akkor hagyjad. Megakadályozni úgyse tudod.
2023. febr. 23. 15:07
 13/15 anonim válasza:
64%
Én is plasztikáztatni szeretnék egyszerűen a mai világ nem fogad úgy el ahogy vagy, igaz nagyon hogy önbizalom hiányom van de csak nézzetek rá Madelyn clinera
2023. febr. 23. 20:50
 14/15 A kérdező kommentje:

Nekem sem szabályos az orrom egy orrsövényferdülés miatt, s valószínűleg műtve lesz egyszer, illetve rajtam sem tökéletes minden, de soha nem is vágytam rá.. azt érzem, ha valamit átalakítanának az arcomon, nem tudnék szembe nézni az új önmagammal, hiszen így születtem, az új arc, meg már nem én lennék.

A többiek meg őszintén nem érdekelnek. Legtöbbször kilógtam a sorból, így végképp nem érdekel, hogy Julcsikának nem tetszik a szám vagy az állkapcsom. Inkább leszek egyedi, mint ez a sok robot arcú nő, akinek a szája lassan egy összehajtott paplanra hasonlít :)

2023. febr. 27. 15:25
 15/15 A kérdező kommentje:
volt már ilyen ismerősöm, aki feltölteni készült a száját, én meg viccesen jegyeztem meg, hogy "én az agyamba töltetnék azzal hosszútávon többre megy".. úgy megsértődött, pedig semmi sértőt nem mondtam, ez igazság :D
2023. febr. 27. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!