Miért kell mindenki mű próbaba fej és vastag száj?
A nővérem közölte velem a napokban, hogy feltöltetné a száját, de természetesebb hatást akar elérni, mivel SZERINTE nem elég szimmetrikus a szája.. kérdem én erre miért van szükség? Illetve, miért kell minden nőnek mű r-banc fejet csinálni? Egyesek jobban rá férne, hogy az agyába töltessen inkább és akkor nem gondolkodna ilyesmin :D csak hát oda nem lehet..
Nővérem is miért akar egy tucat nőnek kinézni, nem is értem :) de hát ha őt ez boldogítja.. ti hogy vélekedtek erről?
"miért kell minden nőnek mű r-banc fejet csinálni?"
. Te hol látod, hogy minden nőnek ilyen feje lenne? Én elvétve látok ilyet, személyesen meg senkit sem ismerek.
A húsos száj szépségideálkwnt van idealizalva.
Amerikai szinesznőkön is.
Itt is pl:
"19_brook.jpg 18. Sophia Loren
A Rómában született Sophia Loren, a 60-as évek európai filmsztárja volt, de még a 70-es években is szexszimbólumnak tartotta a fél világ. Hatalmas száj, magas termet, csábos idomok, természetes szépség, amihez hihetetlen, szenvedélyes olasz temperamentum társult. Mindez halálos elegyet alkotott a férfi szívek számára. Egyszerűen nem lehetett NEM rajongani Lorenért."
Ezt közvetiti a média
Ez csak a birka effekt.
Hogy mindenki a klánhoz akar tartozni.
Ki is közösítik egymást olyanok akik külsőre mások.
A suliban pl mindenkinek alap a nike adidas ha csak egy diáknak nincs, már megjegyzi mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!