Ha elengedem, akkor kevésbé fáj. De hogy engedjem el?
Nem tudom találkoztatok-e már az interneten azzal a képpel, ami egy kötélbe kapaszkodó kezet ábrázol. A lényeg, hogy a kéz a kötél által egy olyan dologhoz ragaszkodik, aminek már nincs helye a kéz tulajdonosának életében, ezért a kötél véresre sebesíti a kezet. Amint a kéz enged a kötél szorításán és elengedi a kötelet, a kéz elkezd gyógyulni.
Az életemen két olyan dolog van, aminek szorításán nagyon jó lenne engednem. Az egyik egy hely, a másik pedig egy ember. Ami a helyet illeti, sikerült megtennem az első lépést, hogy ne ragaszkodjak görcsösen, de az illetőt tekintve nem jutok semerre. Tudom, hogy el kellene engednem, mert olyan szekér után futok, ami nem vesz fel és csak fájdalmat okoz ezáltal, de nem tudom elengedni. Kérdésem, hogy mit kellene tennem, hogy el tudjam engedni valamennyire ezt is és ne okozzon fájdalmat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!