Túl komolyan veszem az életet és magamat is, ezért nem merek döntéseket hozni és hibázni sem? Nagyon feszélyez. Hogy küzdhetem le?
5-7 vagyok, de gyötörnek rossz gondolatok, de ezeket eltereli a jövő, a mi lett volna ha sok volt :) inkább a jövőre kell koncentrálni és az aktuális problémára.
A múlton való rágódást próbálom elhagyni, de nekem is van sok ilyen sötét démonom, de mindig a jövőre gondolva megoldja a problémát. :)
Túléetékeled a szaros kis életed. Nézd, eltelik 60-70 év, te sehol sem leszel, és max az unokáid fognak rád emlékezni? Szerinted ki a bánatod érdekli, hogy te mikor hogyan döntesz? Legfeljebb téged, de hát azt meg ki nem szrja le?
Nem kell annyira odalenni emiatt az élet nevű szar miatt, mondom, úgyis elmúlik, sőt az egész világegyetem elmúlik egyszer.
Engem pont nem érdekel, hogy kit érdekel, hogy mit döntök. Az én életem, az én döntéseim, az én prioritásaim, az én életem. Ilyen mentalitással (#18) még jó, hogy nem azt írtad, hogy akár már most élve is eláshatnám magam.
Nem értek egyet a hozzáállásoddal, nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!