Asszertivitást hogyan lehet fejleszteni?
10,1%-ban vagyok agresszív, 27,5%-ban asszertív, 28,9-ben passzív, illetve 33,4%-ban manipulatív.
Jelenleg ez a felállás. Nem szeretnék ennyire manipulatív lenni másokkal szemben, ugyanakkor valamiért mégis így intézem a dolgaim, mint ez a személyiségtípus.
Hogyan lehetne a kommunikációmat méginkább "asszertivitálni"? :D
14-15
Hu basszus ez borzasztó. Szóval ezt gondolják az asszertívek (15) miközben körmondatokban fogalmaznak a kedvemért :) Akkor inkább mondja az őszintét.
10,1%-ban vagyok agresszív, 27,5%-ban asszertív, 28,9-ben passzív, illetve 33,4%-ban manipulatív.
Kamu! Én nem tudom mi hozta ki ezeket az értékeket, de gyanúsan nagy a sunnyogás, hiába kérdeztük többen is.
De a kérdező válaszait látva hát erősen sántít! 10% agresszió? Inkább 50% fölött... Majdnem 30% asszertív??? Hol látunk ilyet nála? De a másik 30% manipulatív is erősen sántít, egy ügyes manipulátor kérdező egyből kihúzta volna az őt érdeklő válaszokat a válaszolókból, ehelyett itt a kérdező már az első válasz után primitív konfliktusba keveredett lol.
A 30% passzív akár még igaz is lehet, de gondolom csak abban az esetben ha nála erősebbel találkozik, apu anyu erősebb gyerek az utcán. És abban biztos vagyok hogy aki gyengébb, ott az erőszakot alkalmazza, vagy akár itt neten is ahol nincs következménye.
Látod, jobb lett volna ha megadod a forrást hogy honnan vannak a számok. Bár mivel full kamu, nem csoda hogy ennyire agresszívan terelted a kérdést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!