Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi ez a kettősség? Az emberek...

Mi ez a kettősség? Az emberek miért ilyen álszentek?

Figyelt kérdés
Látom, hogy nagyon sokan oda meg vissza vannak egy-egy katasztrófa miatt, például most a földrengés miatt is, de közben meg most olvastam itt egy kérdést, ahol azt kérdezi a kérdező, hogy menjenek e várost nézni covidosan, és szinte az összes válaszolón látszik, hogy telibesz@rná más egészségét, nem érdekel senkit, hogy másokat megfertőz e esetleg. Na szóval nem értem, mi ez a képmutatás, hogy jaj de rohadtul sajnálom az embereket, akik meghaltak, de egyébként pont lefosom, hogy kit fertőzök meg a covidommal vagy akármilyen más fertőző betegségemmel.
2023. febr. 16. 14:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
44%

Én senkit nem ismertem, akinek egy pár napos köhögésnél nagyobb bajt okozott volna a covid.

"És valamit rosszul tudsz mert a covid alatt pl kifejezetten tiltotta a törvény a mászkálást (lsd hatósági karantén)"

Jelenleg nem tiltja a törvény, ráadásul sok országban, például Amerikában egyáltalán nem voltak bezáratások. Nem véletlenül van ez.

"Pontosan, pl amíg nem fertőzöl meg másokat."

Mármint amíg be nem záratsz másokat az akaratuk ellenére úgy, hogy azt a törvény is tiltja.

2023. febr. 17. 13:30
 22/26 anonim ***** válasza:
43%
Az hogy betegen össze fertőztök mindenkit nem alapvető jog. Csaxólok.
2023. febr. 17. 13:41
 23/26 anonim ***** válasza:
48%

A lakhely elhagyásának a joga és a gyülekezés szabadságának a joga alapvető jog.

A mások bezáratásához viszont nincs joga senkinek.

2023. febr. 17. 13:43
 24/26 anonim ***** válasza:
46%

Ja, hogy ez így működik? Akkor szerintem nem létezik / enyhe nátha a leukémia meg az aids, senkit nem ismerek aki ezekbe halt volna bele 🤷‍♀️

2023. febr. 17. 14:04
 25/26 anonim ***** válasza:
48%

#24.: Tudod, nem úgy működnek a dolgok, hogy ha te ismertél olyan embert, aki belehalt a koronavírusba, akkor az már halálos betegségnek számít.

Készültek arról hivatalos statisztikák is, hogy a koronavírus halálozási aránya alacsony.

Ha pedig mégis annyira veszélyes betegség ez, akkor szerinted miért nem voltak korlátozások rengeteg országban?

2023. febr. 17. 14:11
 26/26 anonim ***** válasza:
40%
Jaja, ugyanez volt a covid alatt is. Sok oltott azzal dicsekedett, hogy a társadalom érdekében tette, másokért. Persze aki nem oltatott, azt elátkozták a sírig, hogy így dögöljön meg, meg úgy, mivel nem oltat. :) Az is hasonló képmutatás volt. Az emberek ilyen szánalmasak.
2023. márc. 25. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!