Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért cseszek el mindent?

Miért cseszek el mindent?

Figyelt kérdés
Valahogy mindig sikerül úgy alakítani a dolgaimat, hogy sz*rul jöjjek ki belőlük, legyen szó társas kapcsolatokról vagy különböző élethelyzetekről. Valószínűleg a túlgondolás az oka mindennek, de ezen mégis hogy lehet segíteni?

2023. febr. 14. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Önismeret, önkontroll, kommunikációs készségek, belátás, empátia.

Valamelyiket csak tudod fejleszteni.

2023. febr. 14. 23:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Jó lenne konkrét helyzetekről beszélni, mert így sok mindenről lehet szó. Simán benne van hogy nem te rontod el őket, vagy nem csak te, vagy jól érzel valamit és arra reagálsz.

Példa: én most vagyok abban a szituban, hogy egy baráttal való jól épülő kapcsolat után azt érzem kifulladt, tesz már rám magasról. Teljesen más mint amilyen az elején volt, pedig nem telt el sok idő. Próbáltam vele megbeszélni, az sem érdekelte. Mondhatnám én is hogy elcsesztem, tönkre ment a kapcsolat, mennyire szrul jöttem ki.

Hibáztam én is, de messze nem akkorákat hogy azt érdemeljem ahogy viselkedik velem. Én pedig ezt nem fogom eltűrni, nem leszek kutya, akit ide-oda lehet dobálgatni amikor éppen kedve van hozzá és nem becsüli hogy mellette vagyok. Erre mondom azt, hogy ilyen az élet, megyek tovább nélküle.

2023. febr. 14. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!