Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Örülnétek, ha a fiatalabb...

Örülnétek, ha a fiatalabb korosztály is regisztrálhatna (hivatalosan) és írhatna ki kérdést?

Figyelt kérdés

Felnőtt emberek olyan hülye kérdéseket tudnak kreálni, hát akkor nem lehet azt mondani, hogy a fiatalabbak lennének a legalja. Szerintem hasznos lenne, hogy őszintén le/kiírhatják, nekik is vannak gondjaik, ami nem feltétlen az, hogy el kell mosogatni. Tudom, hogy így is vannak kérdések tőlük, csak nem vállalják fel a korukat, de szerintem az ember máshogy állna hozzájuk, ha tudja a korát, valódi körülményeit. 16 év korhatár miatt szerintem abból indul ki valaki általánosan, hogy az illető 16 éves, pedig lehet, hogy 12-13.

Mit gondoltok, ti támogatnátok?

Mellesleg tudom, hogy lehetetlen lenne. Semmiféle petícióra vagy egyébre nem gondoltam, hogy ezért tennék, csupán a véleményetekre vagyok kíváncsi. :)

2023. febr. 14. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Most őszintén... Jelentkezzen, aki meg tudja mondani, hogy Lili vagyok 12 éves, Móni 22éves, Laci 42 éves, vagy Pisti 67 éves
2023. febr. 14. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Pedig jelen vannak, a sorkatonaságot ismét bevezető hozzászólók az ilyen unatkozó kis hülye tizenéves józsikák közül kerülnek ki. Vagy alkesz öreg boomerek, ez a kettő.
2023. febr. 14. 19:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Igy is alacsony a szint.
2023. febr. 14. 19:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Kizárt! Az ilyen területhez egyfajta érettség kell, mégha csak trollkodni jár is fel az ember.
2023. febr. 14. 21:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Én támogatnám.

Hova máshova menjenek? Van legális lehetőség valahol?

2023. febr. 14. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!