Most vagyunk külföldön és covidosok vagyunk, ti néznétek így várost?
Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 05:56
11/18 anonim válasza:
Szerintem sírhelyt nézzetek:DDD
12/18 anonim válasza:
Te vagy, aki kiutazott a barátnőjéhez Angliába?
13/18 anonim válasza:
Felelőtlen magatartásnak vélem, ha így tesztek, de a ti életeteket mások nem élhetik.
Érthető, hogy nem juttok el egy ilyen helyre "20 percenként", de másokat lebetegíteni - akár vétlenül is - nem túlságosan jó cselekedet.
14/18 anonim válasza:
Hát persze, ha csak annyi, mint egy nátha, akkor miért ne?
Amúgy is eltörölték a covid oltási igazolványt (valamelyik nap olvastam). Sok hűhó semmiért, már rég a múlté a covid (nekem sikerült oltatlannak maradnom szerencsére, náthás sem voltam 14 éve).
16/18 anonim válasza:
Nem is létezik a Befektetőcsávó
17/18 anonim válasza:
A taknyot a kezedbe kend. Draga a wc papir. Ha tomeg van ,akkor meg masra.
Menj mindenhova,hisz befizettel ra.
Nehogymar egy kis natha miatt lemaradj a programodrol.
Szatyorba/taskaba/zsebbe vigyel vizet es etelt. Fontos a rendszeres ivas ilyenkor .
18/18 anonim válasza:
Betegen figyelnék arra, hogy ne menjek zárt térbe, emberek közé. Nemcsak covidosan, semmilyen betegséget nem akarnék másokra ragasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!