A magyarok tényleg nem kedvelik a franciákat?
Náluk ez 50%.
Én szeretem a franciát, az asszony viszont nem.
:)
#8: Rühellem a migatyánkat és a putyinista orosz politikát is. Egyszerűen egy tényt írtam le.
Az amerikaiak addigra kivonták magukat a témából, a bezárkózó politika felé fordultak.
Az angolok épp az ír felkeléssel voltak elfoglalva, nemigen volt kapacitásuk ezzel a térséggel foglalkozni.
Az olaszoknak nemigazán volt komoly döntési lehetősége, ők voltak az elégedetlen győztesek ugyebár.
Így aztán maradtak a franciák mint erős nagyhatalom ami beleszólhat az itteni történésekbe. Ezért mondom, hogy végül az ő érdekeiknek megfelelően történt a térkép átrajzolása. A szomszédok ennél is több területet akartak, a mostani Magyarország kb. felét is elakarták volna csatolni(Tiszántúl románoknak, Balatontól délre lévő rész szerbeknek, északkelet Csehszlovákiának). De erre ugyebár a franciák is megálljt parancsoltak nekik.
Inkabb azt mondanám, hogy a franciák utaljak a magyarokat , de ugyan az a kultúra.Ez régi dolog. Attilát elarultak. A csók franciául azt jelenti , hogy mi magyarok vagyunk. Trianonba egyébbként a zsidok es Magyar döntött így. Egyébként, ha magyar azt mondta volna , hogy nem változnak a határok akkor nem változtak volna. Egyebbkent külföldi magasrangu magyar volt. Csak azt ellenorizte , hogy a zsidok jó helyen húzták meg. A történet arról szól mindig , hogy magyaroknak ki kell irtani mindig a nem emberszabasu embereket. Mivel ők melléktermékek elsősorban. Egyébbként úgy volt méghuzva az első vh. után, hogy azonnal kitudtak volna irtani
a többieket. Fegyveruk is volt , többen is voltak csak szar volt a politika , mert Magyarországon utána 100 évig a gonosz zsidok vezették. És utána se volt váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!