Mennyivel teszitek majd meg a franciákat, a magyarok ellen? Én egy 100-assal megraktam őket.
Figyelt kérdés
(könnyű pénz) Még 1,3-as szorzó van rájuk most kell sietni mert leviszik.2021. jún. 17. 11:20
1/15 anonim válasza:
En egy 10essel tettem francia hendit 1.87ert. Ajandek penz.
2/15 A kérdező kommentje:
A Hendi nem biztos. Lehet spórolnak majd az első gól után és beállnak tikitakázni szerintem.
2021. jún. 17. 11:27
3/15 anonim válasza:
Én csak egy 5000-essel raktam, 1,32 szorzóra 6600 Ft nyeremény, egy sör meg egy fagyi kijön belőle.
4/15 anonim válasza:
Szerintem simán benne lehet a meccsben egy tizi is. Lehet rápórbálok arra.
5/15 anonim válasza:
Francia hendit raktam 3 szelón 100al. Már 2:0 is jó nekem. Remélem nyer mindenki. Ha viszont nem nyerünk akkor megérdemeljük, megérné az öröm miatt.
7/15 felkelhetetle válasza:
Na ki mennyit vesztett? :D
9/15 anonim válasza:
HAHAHAHA KlS köcsög károgóóók!!! :DDD
10/15 felkelhetetle válasza:
Látjátok igy járnak azok, akik nem bíznak a saját válogatottjukban! :D
Könnyű pénz mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!