Oszinten, egyaltalan nem vagyom ra jelenleg hogy meglegyen a jogsim es vezessek. Tudom, hogy nem lesz sajat autom a kozeljovoben, nincs penzem ra. A jogositvany is nagyon draga. Mindenki ezzel nyaggat, miert nem jogsizok, legyek mar tul rajta. De en nem akarom egyelore. Ugy vagyok vele, minek, ha tudom, ugyse vezetek a kozeljovoben? Suliba metroval/villamossal megyek, teljesen megvagyok a tomegkozlekedessel, setaval is. Nemsokara leerettsegizem, utana kimegyek Ciprusra egy jo allasajanlat erdekeben. Tudom, hogy ott foleg nem fogok vezetni.
Szerintem akkor eri meg a jogositvany, ha tenyleg vezetni akar mar az ember es egybol hasznalja is a frissen megszerzett tudast.
Most 500-600e között szerezheted meg, pár év és 1 milkó is akár...annyit meg nem ér és mostanit se szerintem.
Majd jön az önvezető autó, aztán nem is lesz rá szükség:))
2023. febr. 11. 14:24
13/18 anonim válasza:
Nem mindenkinek van a jogosítványra meg az autóra pénze és igénye. Semmi baj nincs azzal, ha valaki ezek nélkül él.
2023. febr. 11. 15:09
14/18 anonim válasza:
Sokan egyetem után 24-25 évesen teszik!
2023. febr. 11. 16:56
15/18 anonim válasza:
42 éves vagyok,nincs jogsim és nem is lesz.
Szóval nem gáz,egyáltalán!
2023. febr. 11. 18:48
16/18 anonim válasza:
31 éves férfiként nincs jogsim és nem szégyellem. Sohase volt rá szükségem, meg eleve drága a kocsi fenntartása, nem? Nincs ezzel gond, ha majd úgy érzed szükséges, akkor fogod magad és beiratkozol egy autóiskolába.
2023. febr. 11. 23:49
17/18 anonim válasza:
Nem gáz, sokkal gázabb mikor ezzel nyaggat valaki. Nem hiszem el hogy emberek nem tudnak odáig eljutni gondolkodásban, hogy sok olyan ember van akinek egyszerűen nincs rá szüksége, akkor meg csak azért fizesse ki, szánja rá az idejét stb, hogy utána a fiókban porosodjon?
2023. febr. 12. 05:28
18/18 anonim válasza:
Nézd a jobbik oldalát, hogy nem lesz nagy popsid, nem leszel lusta és közúti baleset áldozata;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!