Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Intelligensebbnek látod...

Intelligensebbnek látod magadat a legtöbb embernél?

Figyelt kérdés

2023. febr. 10. 08:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
A nagytöbbségnél egyértelműen kifinomultabb, értelmesebb, empatikusabb vagyok. Saccperkb az emberek 90 százalékánál biztos inteligensebb vagyok. Ha valami külső hatalom hozám hasonló embereket jutatna hatalomba, akkor biztos, hogy jol működő emberséges világ lenne a földön. Persze trollkodás szivatás az volna rendesen.
2023. febr. 10. 10:21
 12/21 anonim ***** válasza:
34%
Folytatva az előzőt, a kiemelkedő inteligenciám ellenére, aki lepontoz azt megütöm.
2023. febr. 10. 10:22
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Egyértelműen igen és erre objektív bizonyítékom is van definíció szerint.
2023. febr. 10. 10:50
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az intelligencia valószínűleg khi-négyzethez hasonló eloszlást mutathat az emberiségben. Én valahol ott helyezkedhetek el, ahol a görbe elkezd a leszálló ágba indulni.
2023. febr. 10. 11:30
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

Hát ez egy izgalmas kérdés. Az autóvezetésnél szokták megmérni, hogy az emberek 80%-a gondolja úgy, hogy jobban vezet, mint az átlag, gyanítom, hogy ez itt is így lehet.

A mensa IQ tesztje szerinte állítólag az emberek 85%-ánál intelligensebb vagyok. Egyúttal úgy veszem észre, hogy komplexebb sémákban és szélesebb horizonton gondolkodom a környezetem nagy részénél.

Ugyanakkor ettől nem gondolom, hogy faszább, vagy értékesebb lennék másoknál, inkább azt, hogy szerencsés adottságaim vannak.

2023. febr. 10. 11:36
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
A gyakorlatias gondolkodás képessége hiányzik bekőlem, ezért hiába szeretek elmélkedni dolgokon, az életre alkalmatlan vagyok.
2023. febr. 10. 11:39
 17/21 anonim ***** válasza:
34%
igen is , mindenkinél is
2023. febr. 10. 11:52
 18/21 Darius- ***** válasza:
Attol fugg miben
2023. febr. 10. 21:22
 19/21 Darius- ***** válasza:

12- Kérlek, varlak a judo edzéseken és annyit uthetsz, a fejemet nem szamitva, amennyit akarsz.

Ezért lepontoztalak :))

2023. febr. 10. 21:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam annak, mert egészségesnek vélem az önértékelésemet.

Tisztában vagyok azzal, hogy számolatlan ember intelligensebb nálam és sokuknál pedig én vagyok intelligensebb vagy azonos szinten vannak velem.

Sokat számít azonban az ember többi emberhez viszonyulása is, a rátermettség a vagy b feladatra, - nem minden az intelligencia vagy annak hiánya!

2023. febr. 11. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!