Azzal,hogy sokadjára bíztam meg olyanban, akiben nem kellett volna.
Emberi aljassággal,önzéssel és pofátlansággal -mivel ezek már napi szinten ott vannak sajnos az életben :(
Mondjuk ez az oldal nekem pont olyan, hogy nem bírok sokat elidőzni, mert mindig felhúzom valamin magam. Vagyok fent más fórumokon ahol politikai témákról van szó, meg focis fórumon, ott szeretek elidőzni, legalább vannak profilok. Az is anoním, csak nicknevek vannak még avatarok vagy van aki felvállalja magát és egy idő után megismered a karaktereket. Persze itt is meg lehet adni tudom de senki se adja meg ezért én sem... És ezért van az, hogy unatkozó hülyegyerek akármit odaír aminek tök nincs értelme és semmi normális nincs csak a rengeteg hülyeség.
Ez az oldal nem is fórum nem arra való, hogy vitákat vezess le, vagy beszélgess, itt kérdést kell felrakni és válaszolni. Nem érdemes sok időt elpazarolni rá.
Gyakorival (függőség határán vagyok, pedig kegyetlen toxikus egy hely), kávéval, magyar közélettel, illetve hagyom, hogy olyan dolgokon rágódjak, amiken (már) úgysem tudok változtatni. Az alvási szokásaim sem épp a legkedvezőbbek.
Közösségi médiával is, nem posztolok, vagy hasonló, csak szimplán a FOMO jegyében pörgetem őket. Már azért sikerült visszább vennem belőle, csak korántsem ott tartok, ahol szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!