A melegek miert hordanak a mutatoujjukon vagy huvelykujjukon gyurut? Mi a jelentese,h melyik ujjon van?
Szerintem jo jelzes,h ne probalkozzon naluk lany,mert nincs ertelme.
Minden valaszt koszonok.
Johetnek trollkodasok is. Poenok is boven.
Kerdesem valos tapasztalaton alapszik. Hetero no vagyok.
Az okát nem tudom, de a meleg fiúk közül arányaiban tényleg sokan hordanak a mutató ujjukon gyűrűt.
Hüvelykujjon ilyet még nem láttam meleg fiútól soha sem, leszbikus lányoknál viszont ez hasonlóan megszokott, mint fiúk esetében a mutató ujjon.
A mutatóujjasat még én se hallottam, de ja, leszbikusokon van hüvelykujjon.
És ja, nem az ellenkező nemnek szól, hanem a többi homoszexuálisnak. Merthát az egyik nagy problémájuk a társkeresésben az, hogy ha megtetszik valaki az utcán, az kb 90%, hogy nem vevő a közeledésükre, szóval kell valami ami segít kicsit jelezni, hogy ki az aki nyitott a dologra.
Úgy tudom, a mutatóujjon régebben a prostik hordták.Mindkét nemből.Lehet, hogy innen ered,de nem biztos,hogy ennyi meleg prosti van.
Habár, ebben sem vagyok biztos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!