Elvállalnátok így egy munkát?
Figyelt kérdés
A jelenlegi pozíció megfelel, viszont amilyen előrelépési lehetőséget mondtak, az nem nagyon tetszik. Ilyen esetben érdemes elvállalni a munkát vagy később lehetséges, hogy más pozícióba léptessenek elő? Te hogy gondolkoznál?2023. febr. 9. 21:43
1/7 A kérdező kommentje:
A nem tetszik alatt azt értem, hogy nem kompatibilis az igényeimmel, már most egyértelmű.
2023. febr. 9. 21:44
2/7 anonim válasza:
Vállald el aztán keresel másik helyet.Ha van pénzed akkor ne is vállald el.
3/7 anonim válasza:
Attol fugg, h raszorulok e. Ha igen akkor ja, de keresgelnek kozbe. Nekem amugy is kell a valtozatossak. 2 evnel tovabb meg sose voltam egy helyen
4/7 A kérdező kommentje:
A mostani munkakör nagyon tetszik, meg maga a vállalat is és az iparág is, de ez az egyetlen dolog tart vissza és nagyon úgy néz ki, hogy fel is vennének.
2023. febr. 9. 22:33
5/7 anonim válasza:
Ami neked megfelelő, nem biztos, hogy nekem is az lenne.
Nem rébuszokban kellene beszélni, hanem konkrétumokkal (nem, nincs itt a főnököd, nem fog felismerni)
6/7 anonim válasza:
Igen. Majd ha előrelépésen gondolkodom, és nincs más opció, akkor váltok.
7/7 A kérdező kommentje:
#5 Jelenleg olyan lenne a munkaidő, hogy meg tudnám oldani a bejárást a távolság ellenére, de később a több feladat miatt nem, ezért lehet oda kellene költözni, amit nem szeretnék.
2023. febr. 10. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!