Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha azt mondja nekem egy 20 év...

Ha azt mondja nekem egy 20 év körüli lány hogy jó napot uram akkor a fiatalságomnak búcsút mondhatok?

Figyelt kérdés
Ma leszólitott egy lány,rám akart sózni valami terméket,de nem úgy köszönt hogy szia,van egy kis időd?hanem jó napot uram lenne egy kis ideje?31/F

2023. febr. 9. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindenkit magázok, aki nem gyerek, és nem ismerem. De ezt értsd úgy, hogy a 16 évest is (mondjuk ők többnyire örülnek neki). Nincs bajom a tegeződéssel, de nekem csak ismerősökkel áll a számra ez a formula. Harminchoz közelítek, de a személyim még elkérik a dohányboltban, szóval valószínű fiatalabbnak tűnök a valós koromnál, és néha látom ránézésre velem egyidős embereken, hogy rosszul esik nekik, és sosem értettem, miért. Elfogadott formula a magázódás idegenek közt, nem? Másrészt én sem zuhanok a kardomba, ha egy idősebb ember magáz, vagy a szomszéd gyerek kezit csókolommal köszön.
2023. febr. 10. 23:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Most már ideje menni prosztata rákszűrésre. - ez van.
2023. márc. 13. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
30 felett én sem sziásztam le soha senkit sem, akit nem ismerek. 34 F.
2023. ápr. 15. 08:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi a bajod a magázással?
2023. szept. 4. 21:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, engem is 36 évesen jónapotoznak, ennek ellenére az elmúlt 2 évben 4 fiatal és csinos, 25 körüli nőt is felvittem már a lakásomra. Nem ezen múlik a dolog. 55 éves orvos ismerősöm vagy 12 éve a 35 körüli nőket vitte fel a szolgálati lakására, amikor elköltözött feleségétől. Az megint más kérdés, hogy orvos és rendkívül sármos.
2023. szept. 4. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!