Volt már Veletek ilyen? Többi lent!
Szóval röviden az a problémám, hogy bármikor, ha egy fiú (legyen az idősebb, fiatalabb, vagy velem egykorú) kedvesen valamit mond vagy ad át, akkor így zavarba jövök és ilyen fura érzés indul el bennem. Nem leszek beléjük szerelmes meg semmi, de napokig ezt a pillanatot így újra lejátszom magamban. Pl. Most volt a szülinapom, és kaptam ajándékot egy fiútól. De ő amúgy nem udvarolni akar, neki van barátnője, de mégis ez az érzés... Úgy jól esik, ha kedvesek. Amúgy nincsen kapcsolatom, lehet, hogy azért van ez, hogy vágyok valakire vagy csak a kamaszkori hormonok? 😅
Köszii a válaszokat! :)
Lehet tobbet kepzelsz bele.
Siman mosoly megköszön. Ebben nincs semmi. Gyakorold a tükörben.
Én is így voltam vele a húszas éveim elejéig. Ha csak rámosolygott egy hím nemű , vörösre pirultam és beszélni sem tudtam. Aztán azt porgettem napokig a fejemben.
Valóban az ember ilyenkor nem tudja a helyén kezelni a legapróbb kedvességet sem, önbizalomhiányos lehetsz egy kicsit.
Én Szerencsére valamennyire kinottem, de a ha bokolnak (nem a férjem), azt még mindig nem tudom lereagálni normálisan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!