Úgy érzem pánikolok és nem akar elmúlni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Remélem van még az oldalon valaki. Most jött rám egy pánikroham, félek, mintha mindjárt meghalnék érzésem lenne, nehezen kapok levegőt, gondolataim kavarodnak, félek egyedül...Általában ilyenkor bőven fennt vagyok mivel éjszakai bagoly vagyok, nem rég csináltam kaját is és kicsit büdös lett a konyhában, ami lehet kiválthatta ezt, hogyy "rosszat csináltam". Korábban is csináltam ilyet de most hirtelen pánik jött ki rajtam...De szoktam hallgatni subliminalokat és lehet, most pont kifogtam egy rosszat? Újat hallgattam, gondoltam kipróbálom de lehet emmiatt is kijött rajtam. Subliminal booster-t hallgattam, másik amit hallgattam azt ismerem és sose volt utána bajom, csak ettől most. Már nem tudom mitől lehet de jelenleg alig várom a nappalt, mintha felfordult volna minden, lehet mert túl sokat aludtam reggel 6-tól este 6ig kb, mert előző éjszaka szintén fennt voltam reggel 6ig...de szeretek fent lenni de néha érzem felesleges és jobb lenne ha napközben lennék ébren...MI van velem? 25N vagyok...Jelenleg amúgy szedek gyógyszert kényyszerbegeségre, de nem volt ilyesmi hatása korábban és lassan fél éve szedem őket, bár vannap napok amikor kihagyom egyiket másikat...pls.help2023. febr. 7. 01:20
1/6 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogyy motaában elég sok eltűnéses dokumentum videót nézek és lehet ez is hozzá járult, hiába parázok rajtuk, addiktívek. pl.ackermann dávid eltűnése, szathmáry niki eltűnése és halála, rejtélyes gyilkosságok...nem kéne de mégis nézem, utána napokig persze parázok de nem tudom mi mást nézzek ha nem ezeket...ami kellemes és nyugató.
2023. febr. 7. 01:21
3/6 A kérdező kommentje:
A légzés helyre állt, csak a pánik a rossz, félelem, izgulás...:(
2023. febr. 7. 01:23
4/6 anonim válasza:
Verj be valami rövidet, csak ne legyen rendszeres. Más nekem nem segített.
5/6 A kérdező kommentje:
Nincs itthon semmi sajnos..
2023. febr. 7. 01:43
6/6 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam! Most csekkoltam és teljesen eltűnt a szag a konyhából és teljesen eltűnt a pánik. :) Lehet emiatt volt de korábbn sose volt ilyen...
2023. febr. 7. 02:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!