Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy anyuka felvehet miniszokny...

Egy anyuka felvehet miniszoknyát, lábujjgyűrűt ill öltözhet ahogy akar, vagy eltemetheti magát mint nő?

Figyelt kérdés

Vagy rövid felsőket pl? Vagy passzos miniruhát?

Vagy egy anyukának ez ízléstelen közönséges, és mindenki megtaposná miatta?

2023. jan. 22. 10:53
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt veszel fel amit akarsz, ha nincs veled a gyerek senki nem is tudja, hogy anyuka vagy. Ha veled van se érdekeljen.
2023. jan. 22. 10:59
 2/33 A kérdező kommentje:

Kb ilyesmi tipus az alakom

[link]

Akkor kipróbálom ezen a nyáron hányan fognak beszólni, lealázni, beleuntam abba hogy mindig takargatni kell magam.

2023. jan. 22. 11:01
 3/33 anonim ***** válasza:
93%
Hol laksz, hogy egyáltalán felmerül benned, hogy bárki is lealázna?
2023. jan. 22. 11:02
 4/33 anonim ***** válasza:
77%
Ne pakold ki a melleidet és ne legyen ri.bancos a ruhád, egyébként sok anyuka igenis jól néz ki szoknyában és szép nőies holmikban!
2023. jan. 22. 11:03
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha az "anyuka" alakja megengedi, akkor miért ne?
2023. jan. 22. 11:04
 6/33 anonim ***** válasza:
56%
Lennék a férjed :)
2023. jan. 22. 11:11
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát, direkt a játszóra nem kell randiszerkóban tipegni, de miért ne öltözhetnél fel csinosan, ahogy gyerek előtt is? Nem változott semmi ezügyben.
2023. jan. 22. 11:17
 8/33 anonim ***** válasza:
82%
Ha elég jól néz ki és van pénze, illetve energiája rá hogy jól öltözködjön és karbantartsa magát, megteheti. Engem az zavar, mikor az elhízott, elhanyagolt, trampli anyukák vesznek fel kihívónak szánt, de rajtuk egyszerűen csak undorító ruhákat, mert "attól, hogy gyerekem van, még nő vagyok és ez nekem jár".
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
ui: ha ízléstelennek bélyegzik a ruhádat, akkor az valszeg gyerek előtt is annak számított, és nem az anyukaságod a probléma
 10/33 anonim ***** válasza:
88%

Anyám simán öltözött így. Pár bszatlan frusztrált tyúk megszólta, de az ő véleményük nem számított.

Milyen érdekes amúgy, hogy mindig nők szólják meg azokat a nőket, akik jól érzik magukat a bőrükben...

2023. jan. 22. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!