Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy szerezzek önbizalmat, ha...

Hogy szerezzek önbizalmat, ha tudom magamról, hogy nem úgy vagyok szép, ahogy a mai lányok?

Figyelt kérdés
Valahogy másképp nézek ki, mint a mai tucat, de szép lányok, így én nem érzem magam annak. Hogy legyen így önbizalmam?
2023. jan. 14. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Azzal semmi baj nincs, ha máshogy nézel ki vagy van egy egyedi stílusod ilyesmi. Szerintem ez inkább előny, mintsem olyan dolog ami miatt önbizalmadnak csorbát kellene szenvedni.

Mit takar egyébként pontosan?

2023. jan. 14. 20:37
 2/12 A kérdező kommentje:
1# nem tudom megmagyarázni. Nem úgy, mint azok a tipik helyes fiatal lányok, akiket az utcán látok. Másabb az arcom.
2023. jan. 14. 20:39
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Ne akarj olyan lenni mint a többi. Szeresd magad❤️❤️.
2023. jan. 14. 20:56
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Én is inkább előnynek látom; szerintem örülj neki, hogy nem veszel el a tucatban és különleges vagy. Tudom, mennyire nehéz nem a többi lányhoz hasonlítgatni magad, de tényleg ne tedd, nagyon káros tud lenni.
2023. jan. 14. 20:56
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
És? Miért kellene neked olyannak lenned, mint ők? Annyi minden van, amiben lehetsz jó.
2023. jan. 14. 21:01
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Valakinek te is bejössz :)
2023. jan. 14. 21:26
 7/12 A kérdező kommentje:
6# mindenki bejön valakinek, de itt most nem ez a lényeg.
2023. jan. 14. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Önbizalmat egyedül nem lehet szerezni.

Támogató közegben épül.

2023. jan. 14. 21:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A tucatszépség inkább hátrány. Az egyéni karakter sokkal fontosabb. És ezt nem vigasztaló bullshitnek szánom. A munkám, a környezetem miatt rengeteg nőt látok, köztük sok fiatalt is. Mindig az érdekeseket szerettem jobban, a szerelmeim is ilyenek voltak, és mindet gyönyörűnek láttam és látom ma is.

Hozd ki inkább a maximumot az adottságaidból. Akin látszik, hogy rendben van magával, az tetszik másoknak.

2023. jan. 14. 21:34
 10/12 anonim válasza:
100%
reg rossz lenne ha olyan lennel mint ezek a tucat lanyok. agyon vakolt pofa, szenne vasalt haj, feldagadt szaj es picsa. ez nagyon nagyon pozitiv ha kulosre nem vagy olyan mint ok, de ha belosre sem vagy olyan, akkor az tokeletes. ha nem vagy ures es vannak gondolataid az egy jo dolog. egyebkent azt javaslom ne a kulsosegekre egyel hangsulyt, hanem a belos mentalis egezsegedre es eppsegedre. a kulso csak egy kivetulese a belsodnek, persze vannak olyanok akik "csunyak" de mellette tok jo szivuek meg kedvesek, de ennek is meglehet az oka.
2023. jan. 15. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!