Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy anyuka felvehet miniszokny...

Egy anyuka felvehet miniszoknyát, lábujjgyűrűt ill öltözhet ahogy akar, vagy eltemetheti magát mint nő?

Figyelt kérdés

Vagy rövid felsőket pl? Vagy passzos miniruhát?

Vagy egy anyukának ez ízléstelen közönséges, és mindenki megtaposná miatta?

2023. jan. 22. 10:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Én finoman szólva sem anyukásan nézek ki, nem érdekelnek erről vélemények, de nem szoktak amúgy megszólni, inkább dicsérni. Sokat számít a kisugárzás is, és hogy magabiztosan viseled-e a ruhákat, és nem azt lesed, mikor ki néz ferdén.
2023. jan. 22. 11:54
 22/33 anonim ***** válasza:
79%
Megszólhattok, de engem nagyon zavart, hogy anyám hatalmasan kivágott dekoltázsos haspólókban járt be szülőire 7.-8. osztályban. Irdatlan nagy mellei voltak, legnagyobb kosarat hordta, ez a 90-es évek végén volt, akkor volt divat ez a haspóló, meg mindenféle nyakba akasztható mély kivágású top. A szépségiparban dolgozott. Arcra is nagyon helyes volt, és mindig szépen ki volt sminkelve, haja is mindig jó volt. Ha mentem vele a buszon, csomó idegen pasi flörtölt vele, füttyögtek, csettingettek, integettek, kacsingattak, 13-14 évesen ez engem kicsit zavart, de a legjobban, amikor tényleg így jött szülőire. Utólag persze jót nevetek az egészen, és büszke vagyok anyámra 🤣
2023. jan. 22. 11:55
 23/33 anonim ***** válasza:
23%
Azt veszel fel, amit akarsz, viszont amíg érdekel, hogy más mit gondol, érdemesebb lenne a belsőddel foglalkozni első lépésben, megépíteni az önbizalmadat.
2023. jan. 22. 11:56
 24/33 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem meg rendben van ez a ruha és nem igazán érdekelne, hogy melyik begyöpösödött picsa néz rám ferdén miatta a bugyi-nadrágoo és a haspólók időszakában.

Annyi ízlésficamos trampli van a városban, túrabakanccsal meg rövidujjú inggel hordják a midiszoknyát. Attól, hogy kevesebbet mutat valami, nem lesz kevésbé hányás. És ilyen emberek formálnak véleményt egy egyszerű nyári ruháról...

2023. jan. 22. 11:56
 25/33 anonim ***** válasza:
32%
Jó kiindulópont, ha mindenképp mutogatni akarod magad, hogy vagy felül vagy alul mutass többet. Ha felül spagettipántos topot veszel, akkor alulra ne vegyél minit. Ha miniszoknyát veszel, legyen rajtad harisnya, felül meg jobban takaró felső. Úgy gondolom felnőtt nő nyaraláson kívül utcára ne vegyen föl épp csak fenék alá érő minit harisnya nélkül,legyen legalább combközépig érő, ha harisnyát nem vesz. És fölülre ilyenkor jobban fedő felső. Így mutogathatod magad anélkül hogy közönséges lennél. És az olyan kis lyukak a ruhában mint ezen a linkelt miniruhán, meg a vallon lévő lyukak amik 3-4 éve voltak divatban, azok minden körülmények között közönségesek. Próbálj nem a kvákra hasonlítani, hanem stílusosabb nőkre, persze nem egyszerű, mert ebben az országban kevés jó példát látni.
2023. jan. 22. 12:00
 26/33 anonim ***** válasza:
59%

A lábujjgyűrű szerintem nagyon tuti, szeretem, ha egy nő ilyet visel:).

A miniszoknya meg jobban kiemeli a lábakat, tehát simán viselj, próbálj ki ilyeneket, mert vannak, akiktől pozitív visszajelzést kapnál:).

2023. jan. 22. 13:00
 27/33 anonim ***** válasza:
80%

Persze! Amiben jólérzed magad! Azért mert anyuka vagy, lehetsz(kell is) csinos. A kettő nem zárja ki egymást.

A lényeg, hogy te jólérezd magad a bőrödben.

2023. jan. 22. 13:09
 28/33 anonim ***** válasza:
56%
Én nem csak hogy anyukának de akár egy telt nőnek is teljesen úgy gondolom joga van bárhogy öltözködni. Ujjatlan felső és short csak kidolgozott testre vehető fel? A nagy f.aszt :D Nyugodtan öltözz nőiesen meg szexisen :)
2023. jan. 22. 14:29
 29/33 anonim ***** válasza:
83%
Ezt a dumát, hogy anyukaként nem illik azt felvenni, amit gyerektelen nőként, azok a nők vezették be, akik nem tudtak visszafogyni szülés után. És nagyjából ennyire kell komolyan venni.
2023. jan. 22. 14:33
 30/33 anonim ***** válasza:
49%

Komolyan, egy anyukának tényleg nincs jobb dolga, mint olyanon agyalni, ami egyedül csak őt zavarja?

Azt veszel fel, amit akarsz. De elméletben, felnőtt ember vagy, már ha az vagy, és akkor már rég el kellett volna jutni arra a szinte, hogy nem foglalkozol mások véleményével.

Hány éves vagy, hogy még mindig csak itt tartasz agyban, hogy kikéred vadidegen emberek tanácsát öltözködésben? 17?

2023. jan. 22. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!