Ez a libsi vegánság miért a nők és a meleg férfiak mániája?
Figyelt kérdés
Az igazi férfi szerintem húst eszik2023. febr. 5. 12:50
1/51 anonim válasza:
Az igazi férfi nem hisztizik azon, hogy mások mit esznek.
2/51 anonim válasza:
Ezek a lelkisérült emberek képmutatóak. A vegánság egy elég markáns eszköze a jóemberkedésnek. Azt hiszik, hogy ekkora áldozatra csak egy igazán jó ember képes. A valóság viszont az, hogy mindenki nagyon jól tudja, hogy képmutatásból csinálják. Nagyszerű eszköz arra is, hogy felsőbbrendűségüket hirdessék. Hülyének nézik a legtöbb embert.
3/51 anonim válasza:
Nem régiben láttam egy videót LL Junior véleményéről.
Kifejtette, hogy a cigányok azért nagyzolnak, tehát Boss póló, "vastag" fuksz, mert nem érzik magukat eléggé értékesnek.
Itt ugyan erről van szó.
4/51 anonim válasza:
Igen, ebben lehet valami. Ez lehet egy lelki ok.
5/51 anonim válasza:
Tudatlanok is, és sajnos az ilyen tudatlanoknak lehet új piacokat nyitni. Fogalmuk sincs mit esznek és isznak "vegán" címszó alatt. Az ilyeneknek lehet eladni hogy rovart egyenek.
6/51 anonim válasza:
5.: A vegán nem eszik rovart sem. Aki amúgy azt hiszi, ő sosem fogyasztott rovart, az nézzen utána mi az az E120.
7/51 Darius- válasza:
Nem tudom miért libsi szerinted. Gondolom naluk tapasztaltad, lehet igy van. A nok + igy a meleg férfiak, mert ok elmében nok, érzékenyebbek, inkabb megsajnaljak magat az allatot. Én nem tenném, mivel ez a természet torvénye, hogy nem vagyunk csak novényevok.
8/51 Darius- válasza:
6-Nemrég olvastam, hogy elfogadta a napokban az EU a tucsok , mint alapanyag hasznalatat bolti ételekben.
Nem tudtam hirtelen mi az E120, de amint beirtam a keresobe most mar ismeros, ez valami bolha azt hiszem.
9/51 A kérdező kommentje:
Libsik környében gyakori a vegán elmebaj.
Bezzeg ha megkérdezem tőlük, hogy miért tartanak kutyát, macskát és miért etetik őket hússal, ha ők hardcore vegánnak tartják magukat, akkor én vagyok a hülye.
2023. febr. 5. 13:35
10/51 anonim válasza:
Egy vegánt ismertem, az véletlenül sem libsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!