Vasárnap otthon illene lenni és nem elmenni kirándulni meg mászkálni a városba pár órát egyedül?
Ha családapa vagy, akkor igen, a családoddal illene lenni, de nem feltétlenül vasárnap, de logikusan hétvégén érnek rá a legtöbben.
Ha (majdnem) felnőtt gyerek vagy, akkor kedves dolog lenne rászánni pár órát a szüleidre meg a tesóidra, de alapvetően jogod van elmászkálni ahová akarsz, max megjegyzik, hogy nem vagy valami kedves.
Te valami gyengeelméjű vagy, hogy ezt 2 hetente megkérdezed?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1209..
Maradjál szépen otthon, jobb lesz mindenkinek.
Gondolom te a gyerek vagy és a szüleid nehezményezik, hogy elmész csavarogni.
Szerintem ez nincs naphoz kötve, az én kamasz gyerekem legalábbis mehet bárhová vasárnap, nekem annyi a lényeg, hogy legyünk együtt is eleget. Most pl tegnap óta nem is láttam, majd este jön haza, de mivel semmi tervezett program nem volt, elengedtem haverozni, mert miért ne. Ha van valami esemény a hétvégén, úgyis velünk van, most azért, hogy itthon üljön a szobájában, amíg mindenki a dolgát csinálja, nem tartom itthon.
Miért lettem lepontozva? (13.)
A 11. nagyon hasonlót írt, ő mégsem lett.
Heti 5 napot dolgoznod kell, és maradt 2 napod amit úgy osztasz be, ahogy akarsz - ezen a két napon van időd élni az életed. Ja, de mégsem, mert a mittudomén milyen társadalmi berögződések miatt otthon kell döglened, hogy meg tudd adni a tiszteletet az úr napjának.
Tudod mikor... Azért erkölcsileg nem kell annyira birkának lenni, hogy ilyenekhez kösd a szabadidődet. Ha akarsz otthon vagy, ha akarsz kirándulsz, ha akarsz 12 órát sétálgatsz a városban. Fura koncepció, tudom, de szabad emberek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!