Vasárnap otthon illene lenni és nem elmenni kirándulni meg mászkálni a városba pár órát egyedül?
Figyelt kérdés
Erkölcsileg mi a helyes?2023. febr. 5. 07:58
1/20 anonim válasza:
A vasárnap 24 órából áll, és az is erkölcsös, ha egész nap otthon vagy, meg az is, ha nem.
2/20 anonim válasza:
Az erkölcsnek ehhez semmi köze, azt csinálsz amit akarsz... Istenem ...
3/20 anonim válasza:
Mi köze az erkölcsnek ahhoz, ki hogy tölti a szabadidejét?
Miért kellene vasárnap otthon lenni? Miért pont vasárnap?
4/20 A kérdező kommentje:
Valakik azzal jönnek mindig hogy családdal illik lenni vasárnap
2023. febr. 5. 08:11
5/20 anonim válasza:
Azokkal a valakikkel minek foglalkozol?
6/20 anonim válasza:
És akkor akinek nincs családja, az szerinted erkölcstelen? Gondold már végig.
7/20 anonim válasza:
Erkölcsileg bármelyik lehet helyes.
Melyik a jobb, egész hétvégén otthon vedeled a kőbányait és vered az asszonyt, vagy teliszemeteled az erdőt szétdobált csokipapírral meg rágóval?
8/20 anonim válasza:
Van, aki a régi, XVI., XVII. sz.-i gondolkodást kpviseli még mindig a XXI. sz.-ban. Meg lehetne egy köztes megoldást találni: egyik héten otthon lenni, a másikon elmenni ide-oda.
9/20 anonim válasza:
4
Nem értem, a kettő miért zárja ki egymást. Én és a CSALÁDOM a férjemből és a gyerekeimből áll. Van amikor egész hétvégén otthon vagyunk együtt. Van amikor négyesben elmegyünk vásárolgatni, vagy plázázni, esetleg kirándulni. Van amikor a gyerekek otthon maradnak (13-15) évesek és mi meg elmegyünk otthonról a férjemmel. És nem látok ebben semmi rosszat, mert így lehet egészséges kapcsolatot fenttartani.
10/20 anonim válasza:
Hmm, én pl. most is dolgozom vasárnap. Akkor erkölcstelen vagyok, mert nem ülök otthon munka helyett? Hűha, erre eddig még soha nem gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!